Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Επιστρέφουν στις προπονήσεις

Επιστρέφουν στις προπονήσεις

0
diagoras_proponisi2
Dodekanisos

Οι μέρες των Χριστουγέννων πέρασαν για την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες του Διαγόρα, που βρέθηκαν και πάλι με τις οικογένειες τους και πέρασαν όσο το δυνατόν καλύτερα τις Άγιες αυτές μέρες.
Ωστόσο οι υποχρεώσεις τρέχουν και είναι και μεγάλες για τους κυανέρυθρους. Μόλις επανέλθουν στην ενεργό δράση, τους περιμένει βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα. Για τον λόγο αυτό ο Πέτρος Ρουτζιέρης, περιμένει όλους τους παίκτες του στο Δημ. Στάδιο την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, για να τους ευχηθεί και να ξεκινήσουν και πάλι εντατικές προπονήσεις, προκειμένου να μην χαθεί η καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρισκόντουσαν πριν από τις διακοπές, αλλά και να συνεχίσει να έχει η ομάδα  τον  πολύ καλό ρυθμό και την εξίσου θετικότατη αγωνιστική λειτουργία σε άμυνα και επίθεση, που είχε ο Διαγόρας σαν ομάδα.
Το καταμαρτυρούν φυσικά οι δέκα συνεχείς θετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα football league και ακόμα οι επιτυχίες με δυο μεγάλους μάλιστα αντιπάλους στο Κύπελλο Ελλάδας.
Το θετικό δηλαδή στην όλη προσπάθεια είναι, πώς ο Διαγόρας βρίσκεται ψηλά στο πρωτάθλημα αλλά και μέσα στο Κύπελλο, με προοπτική μάλιστα να επέλθει ακόμα κάτι θετικό και σε αυτό.
Αν μάλιστα περάσει τον Εθνικό Αστέρα στις 12 Ιανουαρίου, τότε βρίσκεται στους οκτώ του θεσμού και μάλιστα με αντιπάλους μεγάλους από την superlegue, ενώ παράλληλα θα είναι η μοναδική ομάδα που θα προέρχεται από την πιο κάτω Κατηγορία .
Ο κώουτς του Διαγόρα βέβαια περιμένει την Τρίτη τους παίκτες του, για να εντείνει τους ρυθμούς της ομάδας του και να βρεθεί ο Διαγόρας στο αγωνιστικό σημείο που θέλει. Θα γίνει περισσότερο συντήρηση δυνάμεων, παρά μίνι προετοιμασία.
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης θα περιμένει να δει σε ποια αγωνιστική κατάσταση είναι ο Μαρτσέλο Γκούτμαν, καθώς θέλει όλους τους παίκτες του σε ετοιμότητα, όχι μόνο για το Κύπελλο αλλά και περισσότερο για το μάτς με τον Παναιτωλικό στις 5 Ιανουαρίου.
Σε αυτόν τον αγώνα ο Διαγόρας θα κυνηγήσει την νίκη και τους τρεις βαθμούς, με καλή αγωνιστική εικόνα, δείχνοντας για μια ακόμα φορά στους φίλους του που θα πάνε στο γήπεδο, πως φέτος είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα στους αγωνιστικούς χώρους.
Είναι επίσης άγνωστο αν θα επιστρέψει ο Χοσέ Ρέγιες, με την περίπτωση του οποίου θα ασχοληθεί πλέον η Διοίκηση, μετά την φυγή του και την αδικαιολόγητη απουσία του από τις προπονήσεις αλλά και τον αγώνα της Καισαριανής. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments