Αρχική Προγνωστικά Επιστρέφει το Ευρωπαϊκό σεντόνι…

Επιστρέφει το Ευρωπαϊκό σεντόνι…

0
schalke
Dodekanisos

Καιρός ήτανε γιατί με τις Εθνικές ομάδες, και το κουπόνι που ακολούθησε αποπροσανατολιστήκαμε! Εδώ είμαστε λοιπόν στα «βαθιά μπλε» με πιο ξεκάθαρη εικόνα και λάμψη αστέρων να προσθέτει γοητευτική αξία στο κουπόνι τριημέρου που ακολουθεί. Εμείς μέσες -άκρες μείναμε σταθεροί στα ποσοστά μας σύμφωνα με την χθεσινή μέρα και αρκετά διαβασμένοι σας δίνουμε αξίες που υπάρχουν στο αποψινό κουπόνι.

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ – ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ κωδ.105
Ίσως σε κάποια άλλη φάση των ομίλων να φάνταζε απόλυτα λογικό αυτό το διπλό. Όμως ποσοστά του ( 1 ) 3,65 και (Χ) 3,35 όταν μάλιστα υποδέχεσαι «κάποια» Σαχτάρ σε ματς Τσάμπιονς Λιγκ έχουν αξία και θα τα τιμήσουμε.

ΣΑΛΚΕ -ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ κωδ.108
Η Σάλκε υποδέχεται την ανεβασμένη σε ψυχολογία Σπόρτινγκ και θέλει να αποδείξει ότι αυτή είναι το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είτε το καταφέρει, είτε όχι το παιχνίδι δεν ξεφεύγει από την πρόβλεψη μας και φυσικά από το αγαπημένο σε 5 ματς για την Σάλκε (2-3goal) 1,90 με ελαφρύ προβάδισμα στον άσσο (1) 1,80 κυρίως λόγω έδρας αλλά και της Σπόρτινγκ που έκανε υπερπροσπάθεια πριν μόλις 3 μέρες !!

ΓΟΥΛΒΣ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ κωδ.111
Εξαιρετική περίοδο φόρμας διανύει η Μίντλεσμπρο, αλλά και η Γουλβς μάχεται και προσφέρει θέαμα σχεδόν σε όλα της ανεξαιρέτως τα ματς . Διαφαινόμενο ( Over ) 1,90 μας πληρώνει καλά. Ελκυστικό και το ( 4-6goal ) 3,50!!

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ κωδ.127
Με συνοπτικές διαδικασίες καθαρίζει ένα-ένα τα παιχνίδια της όπου και αν αγωνίζεται. Σε αντίθεση με την Μπράντφορντ η επίθεση της είναι ιδιαίτερα παραγωγική με 28 τέρματα σε 13 ματς. Σαφώς ( Over ) 1,70 και 1/1 (2.35) μέσα στις επιλογές μας για αυτό το ματς.

ΕΞΕΤΕΡ – ΓΟΥΙΚΟΜ κωδ.136
Οι αριθμοί έδειξαν ελαφρά υπεροχή στην Γου’ί’κομ οπότε δεν το προσπερνάμε ( 2 )2,15 αλλά και Χ/2 (5.00) καθώς επίσης και ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο, 6/6 ( 2-3goal ) 1,75 στην έδρα της.

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΣΤΙΒΕΝΕ’Ι’ΤΖ κωδ.143
Ματς ζυγισμένο που δεν ξεφεύγει από το ( 2-3goal ) 1,75. H φιλοξενούμενη μέχρι τώρα δεν κατάφερνε να παίρνει κάτι αξιόλογο στα εκτός έδρας της ματς και αυτό γιατί τα περισσότερα ματς που έχει δώσει ήτανε με ομάδες του ρετιρέ. Μου αρέσει ένα καλό ποντάρισμα στο ΗΜ 2 (3.40) επίσης .

ΜΠΑ’Ί’Α – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΈΙΡΟ κωδ.154
Σούπερ φόρμα και κίνητρο προβάλουν την φιλοξενούμενη ως μεγάλο φαβορί. Εγώ πάλι δεν το βλέπω τόσο ξεκάθαρο φαβορί. Πρώτα στο ( Χ ) 3,05 και μετά, ναι έχει και διπλό ( 2 ) 2,25.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments