Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Επιστολή του προέδρου των Βετεράνων Αφάντου

Επιστολή του προέδρου των Βετεράνων Αφάντου

0
veteranoi afandou
Dodekanisos

Από τον πρόεδρο των Βετεράνων ποδοσφαιριστών Αφάντου κ. Πανορμίτη Μπακίρη, πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:
Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» της 4ης Μαρτίου του τρέχοντος έτους, σχετικά με τις «πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει» για τον φιλανθρωπικό αγώνα που θα διεξαχθεί μεταξύ του αθλητικού συλλόγου βετεράνων ποδοσφαιριστών Αφάντου και του αντίστοιχου συλλόγου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στις 24 Μαρτίου, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:
1) Στις 12 Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Τρίτη, πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου με κύριο θέμα συζήτησης την συμβολή και συμμετοχή στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του παραπάνω φιλανθρωπικού αγώνα, των βετεράνων του Α.Ε.Ρ.Α. που τίμησαν το Ροδίτικο ποδόσφαιρο και δεν είναι μέλη του Συλλόγου μας,. Στην Γενική Συνέλευση παρέστησαν εκτός από τα μέλη του Συλλόγου και περίπου δέκα (10) βετεράνοι μη μέλη του Συλλόγου, παρότι είχαν καλεστεί πολύ περισσότεροι. Κατά την διάρκεια συζήτησης του θέματος ακούσθηκαν πολλές απόψεις και κατατέθηκαν διάφορες προτάσεις. Στο τέλος όμως αποφασίσθηκε ομόφωνα (από όλα τα παρευρισκόμενα μέλη και μη μέλη του Συλλόγου μας) να τιμηθούν οι μεγάλες δόξες του παρελθόντος συμμετέχοντας στο τελετουργικό πριν την έναρξη του αγώνα όχι όμως και στο αγωνιστικό μέρος.
2) Η πρόταση που υπήρξε για να αγωνιστούν ένα μικρό χρονικό διάστημα στην αρχή ή στο τέλος του αγώνα, απορρίφθηκε και από τους ίδιους.
3) Ο Σύλλογος μας, μέσα στα λίγα χρόνια από την ίδρυση του έως σήμερα, έχει τιμήσει ήδη αρκετές παλιές δόξες που φόρεσαν την φανέλα του Α.Ε.Ρ.Α. και φυσικά θα συνεχίσει να το κάνει και στο μέλλον.
4) Ο σύλλογος μας, που έχει σαν κύριο σκοπό την αθλητική, πολιτιστική και κοινωνική συνεισφορά στον τόπο μας, έχει ανάγκη από την ενεργή συμμετοχή όλων όσων μεγάλωσαν με τα αθλητικά ιδεώδη, ιδιαίτερα δε εκείνων που υπήρξαν μεγάλες δόξες στην ποδοσφαιρική ιστορία του τόπου μας. Τους καλούμε να γίνουν μέλη του Συλλόγου μας και να συνδράμουν στον αγώνα μας να βοηθήσουμε την τοπική μας κοινωνία.
Μετά τιμής,
Μπακίρης Πανορμίτης
Πρόεδρος Βετεράνων Αφάντου»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments