Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Επιστολή του Λεονάρδο Παπανικολάου

Επιστολή του Λεονάρδο Παπανικολάου

30
papanikolaou
Dodekanisos

Δημόσια τοποθέτηση με αφορμή τα όσα ακούγονται τελευταίο σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο πήρε την «ελευθέρα» του από τον ΑΕΡΑ Άφαντου, κάνει ο ποδοσφαιριστής Λεονάρδο Παπανικολάου. Ο ίδιος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά τα ακόλουθα:

«Αισθάνομαι την υποχρέωση να ξεκαθαρίσω μια κατάσταση την οποία έχουν δημιουργήσει κάποιοι γύρω από το όνομα και την αξιοπρέπεια μου, με διάφορες παρερμηνείες και ψέματα.
Στην ομάδα της ΑΕΡΑ συμφώνησα πέρσι το καλοκαίρι να αγωνιστώ για ένα χρόνο έναντι ποσού το οποίο καθορίστηκε μεταξύ εμού και του παραγόντων της ομάδας, μέρος της συμφωνίας υποτίθεται ότι θα ήταν και μια εγγυητική επιταγή που θα διασφάλιζε την ελευθέρα μου το καλοκαίρι του 2013. Λόγω του ότι αδυνατούσαν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο να μου δώσουν εγγυητική επιταγή έκανα το λάθος να στηριχτώ στον “λόγο” τους και μόνο. Επίσης μέρος της συμφωνίας μας ήταν η ομάδα, λόγω του επαγγέλματος μου, να κάνει όλες της απαραίτητες θεραπείες των ποδοσφαιριστών της στο ιατρείο μου και το όποιο ποσό θα κάλυπτε η ομάδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Στο τέλος Δεκεμβρίου για τελείως προσωπικούς μου λόγους αποφάσισα να μην συμμετάσχω άλλο στις υποχρεώσεις της ομάδας.
Εύλογο φυσικά είναι το ότι το πόσο που συμφώνησα θα μειώνονταν και είναι κάτι που ποτέ δεν αμφισβήτησα. Όμως κάποιοι ξέχασαν ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας επισκέπτονταν το ιατρείο μου σε κάθε τραυματισμό τους 3-4 φορές τουλάχιστον ανά περίπτωση και επίσης ξέχασαν ότι έπρεπε κάποια στιγμή να καλύψουν το οφειλόμενο ποσό των επισκέψεων το οποίο συνεχώς αυξανόταν. Το ποσό λοιπόν που μου όφειλε η ομάδα στο τέλος της περιόδου για τις θεραπείες, ισοδυναμούσε του ποσού που αναλογούσε για τους υπόλοιπους μήνες. Άρα με απλά λόγια δεν υπήρχε καμία οικονομική εκκρεμότητα μεταξύ εμού και της ομάδας πλέον, το μόνο που ήθελα ήταν την ελευθέρα μου.

Βέβαια εντελώς αυθαίρετα κάποιοι είχαν διαφορετική άποψη. Χωρίς καν να μπουν στην διαδικασία διαλόγου και χωρίς να απαντούν στα τηλέφωνα (τους καλούσα επί 6 εβδομάδες), ανέφεραν μέσω τρίτου ατόμου ότι την ελεύθερα μου μπορώ να την πάρω μόνο αν καταβάλω πόσο των 4000€ τελείως εκβιαστικά. Αυτός ήταν ο “λόγος” που κράτησε κάποιος στον οποίο στηρίχθηκα και δεν πήρα εγγυητική επιταγή.
Μέσα από μια διαδικασία συνομιλίας με τρίτο άτομο το πόσο το έριξαν σταδιακά στα 3.000 και τελικά κατέληξαν στα 2.000€. Αναγκάστηκα λοιπόν να κλείσω ραντεβού ώστε να πάρω αυτό που δικαιωματικά μου ανήκει καταβάλλοντας το αντίτιμο που ζητούσαν. Όταν συναντήθηκα με έξω-διοικητικό παράγοντα της ομάδας ώστε να πάρω την ελεύθερα και να δώσω υποτίθεται το πόσο που εκβιαστικά απαιτούσαν από εμένα, πήρα την ελευθέρα στα χέρια και χωρίς να δώσω χρήματα κινήθηκα προς το αυτοκίνητο μου για να φύγω. Τότε κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος μου ο “εκπρόσωπος” της ομάδας ώστε να πάρει πίσω το χαρτί που μου έδωσε. Ευτυχώς σε κοντινή απόσταση βρισκόταν ο αδερφός μου και τον κράτησε ώστε να επιβιβαστώ στο αυτοκίνητο μου με ασφάλεια. Να επισημάνω ότι κανείς δεν χτύπησε κανέναν όπως αφήνουν κάποιοι να αιωρείται. Αν λέω ψέματα μπορεί να βγει δημόσια ο εν λόγο κύριος και να με διαψεύσει.

Κύριοι η υπόληψη και η μπέσα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε είναι ότι μας έχει απομείνει. Κύριοι κρατήστε τουλάχιστον ένα επίπεδο και μην προσπαθείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις με ψέματα. Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο καθένας μας σε αυτή την μικρή κοινωνία που ζούμε.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
30 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nino
nino
10 years ago

ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΗ Ο ΑΝΑΚΡΗΤΗΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΗΤΑΝ 20 ΚΑΙ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕΣ 80 ΟΚ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ.

Παράγοντας
Παράγοντας
10 years ago

Egw tha pw duo pragmata San paragontas dioti eftasan diafira sta autia Olwn mas Gia auto to thema tis teleytaies meres.
Protwn an exei kanei kapoios ontws paragontas se omada xerei poly kala oti oi etisies therapies paiktwn den ginete na eikosi opws leei o filios apo panw. Kai kostizoun sto swmatio apo 2.500 ews 4.500 exartatai vevaia app to posoi tha traumatistoun.
Kai deuteron tous xeroume tous fantenous ti pseftes einai den tha tous mathoume twra. An einai etsi pou ta leei to paidi einai teleiws diafetika apo aura pou lene exw autoi.

Sdc
Sdc
10 years ago

Αν εχουν δικιο οι φαντενοι τοτε γιατι κρυβονταν? και γιατι μεσολαβησε τριτος εκτος διοικησης? αρα φαντενακια κατι βρωμαει εδω… Την κανατε παλι την πατατα σας και πηγατε να οικονομησετε απο τους περσινους για να δωσετε στους φετινους! Και επειδη ειστε πονηοι καλα εκανε το παιδι και σας την πηρε ετσι, με τον τροπο που εσεις εχετε μαθει, τον πονηρο!
Και το αστειο ειναι οτι ενω λετε οτι ηρθε με μπραβους και σας εδειρε τελικα οχι μονο δεν εγινε ετσι αλλα εσεις απειλειτε τωρα οτι οπου τον βρειτε θα τον δειρετε, καφροι εισασταν και καφροι θα μεινετε!

Bill
Bill
10 years ago

Δεν βλέπω κανεις φαντενος να βγήκε να διαψεύσει!
Οι πρωταθλητές δηλώσεων έκαναν τουμπεκι ψιλό κομμένο!
Άρα όπως τα λέει ο παπανικολάου ειναι τα πράγματα.
Ειδικα αν είχα φάει ξύλο φαντενος θα είχε βγει όχι μόνο στα site αλλα και στα κανάλια!
Ψεύτες καουνια!!!
Στη δυσφήμηση είστε πρώτοι!

ainte
ainte
10 years ago

Επιστημονας ανθρωπος τι ήθελες και εμπλεξες με αυτους;;
Δεν ηξερες;;;

akis
akis
10 years ago

STAFANTOU LEME AYRIO KLENE EDO OK

Mike
Mike
10 years ago

Να πετάχτηκε και ενας φαντενος να επιβεβαιώσει όλους τους παραπάνω

nick
nick
10 years ago

afiste re xwriates isuxo ton anthrwpo… vgalate oli tin magkia sas amesws….
se magkies kai ekviasmous eiste prwtoi se otidipote allo eiste 300 xronia pisw…
stis efimerides prin meres elege pali gia allous duo paixtes sas pou eixate apaitiseis pali…afou den kanete gia athlitismo ti asxoleiste re? an thelete autoprovoli pigainete sto x-factor na gelasoume kai ligo, eidika o proedros sas to exei to paketo

rodos
rodos
10 years ago

xaxaxaaxaxaxaax re malakes fantenoi fagate kai ksilo????? xaxaxaxaxaxaxa re aantonoglou ,spane kai sia dn varethkate na tis trote?? persi o spanos stin kremasti fetos aftos pou pige na dosei tin elefthera ,avrio o antonoglou poses sfaliares pia tha fate gia na iremisete??? zwa…..

Man
Man
10 years ago

Rodos esy eisai pio zwon apo autous, apo ola auta pou diavases auto katalaves??

Aplirwtos apo aera
Aplirwtos apo aera
10 years ago

Παιδιά ειμαι ενα απο τους περσινους ποδοσφαιριστές της ιστορικής ομάδας της Αέρα…δυστυχώς φαγαμε πιστόλι αυτή ειναι η αλήθεια κ οχι αυτα που διαδίδουν Αντωνογλου Σπανοι κ Σια,οι άνθρωποι εκτός απο άσχετοι ειναι κ επικίνδυνοι για το άθλημα,για να βγαίνουν καμμια φωτο κ να το παίζουν λεζάντα ειναι πρώτοι.Ο λόγος τιμής δυστυχώς εχει πεθάνει για τους περισσότερους παράγοντες που νομίζουν οτι ειναι οι έξυπνοι κ οτι οι ποδοσφαιριστές ειναι χαζοι.Οταν κανείς μια συμφωνία κύριε Αντωνογλου πρεπει να την τηρεις γιατι πίσω απο έναν ποδοσφαιριστή υπάρχει μια οικογένεια απο πίσω του κ τα λεφτα που έχετε κανει με τον εκάστοτε παιχτη πρεπει να τηρηται άσχετα αν η ομαδα τερματίσει 1 η τελευταία…έξω το παίζεται φραγκατοι όλοι σας αλλα είστε πιστολερο.οσο για τον φίλο μου τον Λεοναρδο…φιλαρακι το ζήσαμε κ αυτο δυστυχώς το μονο ευχάριστο ειναι οτι με τις εμπειρίες που αποκτήσαμε απο τους κύριους αυτούς ειναι οτι μπορούμε άνετα να γράψουμε βιβλίο κ να τους το αφιερωσουμε.Αυτα κύριε Αντωνογλου

2ος Απλήρωτος ΑΕΡΑ
2ος Απλήρωτος ΑΕΡΑ
10 years ago

Έτσι είναι φιλαράκι, όπως τα λες… μεγάλη πιστολιά… Ούτε οικογένειες σκέφτονται, ούτε φιλότιμο έχουν… ούτε λόγο… ούτε όσιο… ούτε ιερό… Τζάμπα μάγκας “κύριε” Αντώνογλου…

3ος απλήρωτος αέρα
3ος απλήρωτος αέρα
10 years ago

Κύριε αντωνογλου είμαι ο τρίτος στην σειρά και πριν φτάσουμε να γράψει εδώ και ο 15ος ήθελα να σου ότι κακώς κυνηγας τον λεοναρδο, γιατι καταρχάς εμείς όλοι ξέρουμε πόσες φορές πήγαμε στο ιατρειο του παιδιού και είμαστε σίγουροι ότι το πόσο έφτασε σίγουρα αυτό που έπρεπε να σου επιστρέψει όπως λέει. Αλλά εκτός αυτού θέλω να σου πω κάτι άλλο, και να σου χρωστάει ακόμα….έχεις γλυτωσει τόσα πολλά από τις δικές μας πιστόλιες που πάλι κερδισμένος είσαι, άρα μην το κανείς κάν θέμα είναι ντροπή και αμαρτία από τον Θεό!!!!!
Αυτό λέγεται άρχορταγια
Παράθεση

ΜΠΟΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΠΟΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
10 years ago

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ…ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΑΝΤΟΥ….ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ.(ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ…)ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥ.ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ,ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ SITE….ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΓΕΝΙΚΑ….ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ.

Aplirwtos apo aera
Aplirwtos apo aera
10 years ago

Κύριε Μπονη Δημήτρη κανείς δεν έβρισε κανέναν κανείς δεν κατηγόρησε τα Αφαντου…απλα κάνουμε κατάθεση εμπειριών απο αυτα που ζήσαμε την περσινή περίοδο…η ομάδες μένουν τα πρόσωπα κ οι άνθρωποι αλλάζουν,στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται ο κύριος Αντωνογλου εμεις με αυτόν κάναμε συμφωνίες τις οποίες δεν τήρησε παρά τον λόγο τιμής που μας έδωσε…δεν λέω οτι αυτές τις μεθόδους της εφαρμόζει μονο η διοίκηση της Αερα αλλα η πλειοψηφία των ομάδων…υπάρχει κρίση απολύτως κατανοητό αλλα αν δεν μπορείς να ανταπεξελθεις στις απαιτήσεις μιας ομάδας μην ασχολησε ρε αδελφε.Γιαυτο είπα κ στο προηγούμενο σχόλιο οτι η παράγοντες εχουν γίνει έξυπνοι κ οι παίχτες κορόιδα.κατι ακομα κύριε Μπονη δείτε τα σχόλια μας κανείς δεν έβρισε κανέναν σε όποιον αναφερόμαστε βάζουμε μπροστα πάντα το κυριος

ΜΠΟΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΠΟΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
10 years ago

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ(ΑΠΛΗΡΩΤΕ ΑΠΟ ΑΕΡΑ)ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΕΣΕΝΑ.ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΟΣΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ…..ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ.(ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΕΣΕΝΑ).

τασος
τασος
10 years ago

δηλ..μονο η ΑΕΡΑ ειναι??? ο ΦΟΙΒΟΣ τους πληρωνει?? ακομα χρωστα απο περσι…

Man
Man
10 years ago

Σωστα Τάσο και ο φοιβος δεν πλήρωσε…
Ξέρεις ποια ειναι η διαφορα; Ο φοιβος δεν βγήκε στις εφημερίδες να γράψει ότι δεν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες με τους παίχτες! Ουτε επίσης ότι θα τιναξει την μπανκα στον αερα του χρόνου! Ε ειναι προκλητικό!!!

τασος
τασος
10 years ago

φιλε man πως ειναι δυνατον να εχεις και φετος μεγαλο μπατζετ, χωρις να εχεις πληρωσεις, τα προηγουμενα??? αλλα ξερω οτι αρκετες ομαδες ταζουν λεφτα, αλλα στο τελος οι παιχτες δεν τα παιρνουν ολα..και να μην ξεχναμε κατι …ερασιτεχνικο ειναι…μερικοι προεδροι το εκαναν επαγγελματικο, κακως κατα την αποψη μου…καλημερα…

Man
Man
10 years ago

Φίλε Τάσο μεγάλο θεωρείται ενα μπατζετ όταν το πληρώσεις. Όταν κανεις πχ μπατζετ 90.000 και πληρώσεις στο τελος 25.000 ακόμα το θεωρείς μεγάλο εσυ;;;
Και φέτος παλι όταν το απο πληρώσεις αυτο που ταχείς μετα βάφτισε το μεγάλο. Καλη σου μέρα…

akis
akis
10 years ago

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΣ ? ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΑΝΩΝΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΘΙΚΟ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΝ ΟΚ Η ΗΣΤΑΙ ΒΑΛΤΟΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ .

Aplirwtos apo aera
Aplirwtos apo aera
10 years ago

Ρε μαγκα Ακη εσυ που έβαλες το αληθινό σου ονομα…ο κόσμος το εχει τούμπανο κ εσυ κρυφό καμάρι.εσυ έχεις κάποιο συμφέρον απο το όλο θέμα;εκτός αν είσαι εσυ βαλτος.ανηθικο ειναι να δίνεις το λόγο σου κ να μην τον τηρεις.αλλα κ εσυ τέτοιος θα είσαι..

Xaxaxa
Xaxaxa
10 years ago

Φίλε θα σου απαντήσω εγω στην εύλογη απορία σου. Και για να μην σου αραδιασω ενα σωρο ονόματα απλήρωτων θα σου πω απλα ότι τελικα απο ενα ρόστερ 18-20 ατόμων πληρώθηκαν 2 ή 3 παίχτες. Αν δεν σε κάλυψαμε και τωρα τραβα ρωτα την διοίκηση. Α και ξέχασα να αναφέρω και τον προπονητή ο οποιος ήρθε δευτερη αγωνιστική και έμεινε μέχρι τελος, αυτός λοιπον αν υπολογισεις τις βενζίνες που έβαλε όχι απλα δεν πληρώθηκε αλλα έβαλε και απο την τσέπη του. Άντε κανε μας την χάρη λοιπον μην τα ακούσεις εσυ τωρα. Και κάτι τελευταίο, κανεις δεν βγήκε να παραπονεθεί τόσο καιρο, το αφήσαμε όλοι να περάσει, όμως η υπόθεση του Λεοναρδου ηταν που ξεχείλισε το ποτήρι και εξυσε πληγές, γίαυτο καλο ειναι να το λήξουν το θεμα και να αφήσουν το παιδι να φύγει πολιτισμένα γιατι όπως είπε και άλλος πριν έχουν κόψει απο εμάς αρκετά, μην κολλάνε στο παιδι τωρα.

Man
Man
10 years ago

Τελικά μόνο για δήλωσης είναι του ΑΕΡΑ και τώρα λένε για ποδοσφαιριστές εκτός Ρόδου αμαρτία για τα παιδιά

ΜΠΟΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΠΟΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
10 years ago

ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ 2013…..ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΩΝΥΜΑ,ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ….ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ…..Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ.ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΡΑ.

2ος Απλήρωτος ΑΕΡΑ
2ος Απλήρωτος ΑΕΡΑ
10 years ago

Τελικά φίλε akis είσαι γάτα… Πως κατάλαβες ρε φίλε πως είμαστε βαλτοί? Είμαστε βαλτοί φίλε μου από τις οικογένειες μας, από τις γυναίκες μας και τα παιδιά μας που από τα τέλη Ιουλίου έως τον Μάιο δε μας έβλεπαν προκειμένου να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και συνάμα να συμπληρώσουμε τους ανύπαρκτους μισθούς που παίρνουμε (όσοι παίρνουμε) έτσι ώστε να μπορέσουμε να τους συντηρήσουμε… Τι να σου πω ρε κακομοίρη… Άλλα προφανώς εσύ πρέπει να είσαι ο μοναδικός που έχει πληρώσει…

Man
Man
10 years ago

Ο κλασικός νεοέλληνας είσαι εσυ που φυτρωνεις εκει που δεν σε σπέρνουν! Συζητάνε εδω όλοι ενα σοβαρο θεμα με γεγονότα κτλ και έχουμε και σένα να πεταγεσαι στο ξεκαρφωτο κάθε φορα να μας κανεις τον δάσκαλο του ήθους και της ορθογραφιας
Ουδεμία σχέση έχεις με την διοίκηση της ΑΕΡΑ, ουδεμία σχέση με το ολο θεμα και ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχεις γενικα, άντε άνοιξε κανά άλλο site λοιπον που κωλοτριβεσαι εδω πέρα σαν μην πω τι!!! Καληνυχτακια

ΣΑΒΒΑΣ........
ΣΑΒΒΑΣ........
10 years ago

ΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΕΔΥ ΠΟΥ ΤΟΠΑΙΖΗΣ ΑΔΙΚΙΜΕΝΟΣ ΠΕΣ ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΟΚ ΕΓΩ ΘΑ ΜΗΛΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΡΑΓΑΤΗ ΝΑ ΞΕΡΗ ΠΟΙOΣ ΕΙΜΑΙ ΟΚ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΛΑΣΠΗ ΣΕ 1 ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΙΟ.

ΜΠΟΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΠΟΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
10 years ago

ΩΠΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΑ…..ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΑΙ????ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΡΕ “MAN”??????ΑΚΟΥ “ΜΑΝ”……….

Mike
Mike
10 years ago

Επειδη έχει ξεφύγει η κουβέντα δώστε ενα τελος όλοι σας.