Αρχική Uncategorized Επιστολή του Δημήτρη Τσοπανάκη

Επιστολή του Δημήτρη Τσοπανάκη

0
tsopanakis
Dodekanisos

Από τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο, Δημήτρη Τσοπανάκη, λάβαμε την ακόλουθη επιστολή:
“Προς τους φίλους του αθλητισμού
Αγαπητές μου  φίλες, Αγαπητοί μου  φίλοι,
Θέλω να σας  ενημερώσω, όσοι δεν το ξέρετε μέχρι  σήμερα, ότι πήρα την απόφαση να κατέβω στις δημοτικές εκλογές του  Νοεμβρίου, με την παράταξη «Η ΡΟΔΟΣ  ΜΠΡΟΣΤΑ» του Γιώργου Χατζημάρκου. Χρόνια τώρα παρακολουθώ από πολύ κοντά την  πολιτική ζωή αυτού του τόπου  και διαπίστωσα, όπως κι εσείς πιστεύω, ότι γενικά δεν πάμε καλά. Θεωρώ  ότι η ευθύνη βαρύνει όλους  μας για  τους ανθρώπους που  επιλέγουμε, τις διεκδικήσεις που  αποφεύγουμε.
Ο καναπές και το σήκωμα των χεριών δεν μπορεί να συνεχισθεί. Πήρα την απόφαση, μαζί με μία ομάδα φίλων αγανακτισμένων πολιτών να παλέψουμε για αυτά που κέρδισαν με τόσο κόπο οι γονείς μας και χωρίς την οποιαδήποτε πίεση κομμάτων να απαιτήσουμε αυτά που μας αξίζουν. Βρήκαμε στο πρόσωπο του Γιώργου Χατζημάρκου τον κατάλληλο άνθρωπο, αυτόν που θα μπορέσει να ηγηθεί της παράταξης και με τις γνώσεις και τον δυναμισμό που τον διακρίνει να διεκδικήσουμε όσα αξίζουν για αυτόν το τόπο που τόσα προσφέρει στο αδηφάγο κράτος των Αθηνών.
Γνωρίζετε πολύ καλά τα όσα έχω προσφέρει από  όλες τις θέσεις που είχα στον αθλητισμό  μας. Διετέλεσα  ποδοσφαιριστής, βολεϊμπολίστας, έκανα άτυπα τον προπονητή  και στα δύο αθλήματα, παράγοντας στις  Τ.Ε. μπάσκετ και βόλεϊ, αντιπρόεδρος στην ΕΠΣΔ, και από το πόστο του αθλητικού δημοσιογράφου είχα άποψη και γνώση για ότι συμβαίνει στο νησί μας καυτηριάζοντας τα κακώς και επαινώντας τα καλώς κείμενα όταν κι όπου έπρεπε.
Με την ιδιότητα του προέδρου της Τ.Ε. Βόλεϊ Δωδεκανήσου, στην οποία βρίσκομαι επί μία εικοσαετία, κατάφερα να εκλεγώ στο συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαιρίσεως, τα μέλη της οποίας αναγνώρισαν με τη ψήφο τους τη μεγάλη εμπειρία και προσφορά μου στο άθλημα. Ειδικά για το Μπήτς Βόλεϊ κατάφερα με τη συνεργασία δήμου και νομαρχίας (επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ) να διοργανώσω επί τρεις χρονιές παγκόσμια τουρνουά στη πλατεία δημαρχείου, διαφημίζοντας το νησί μας στα πέρατα της οικουμένης.
Από εσάς θέλω, αν αγαπάτε τον αθλητισμό κι έχετε  απαιτήσεις για έργα και διοργανώσεις στο νησί, να μετρήσετε και να συγκρίνετε ποιος θα ήταν ο καταλληλότερος να αναλάβει να οργανώσει αυτό το κομμάτι του νέου Καλλικρατικού Δήμου, που έχει 40 γήπεδα ποδοσφαίρου, τέσσερα κλειστά γυμναστήρια, τρία γήπεδα για στίβο, δύο κολυμβητήρια, ένα γήπεδο γκολφ, αίθουσα σκοποβολής και τόσα άλλα.
Κι επειδή πιστεύω  ότι έχω τη δύναμη, τη γνώση και  το σεβασμό των συνυποψηφίων μου  για να περάσω τα θέματα που πρέπει από το δημοτικό συμβούλιο ζητώ την ψήφο σας πιστεύοντας ότι κι εσείς έχετε τις ίδιες αγωνίες και τον αγαπάτε όπως κι εγώ.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημήτρης  Τσοπανάκης
Τηλ. 6945154746 και 2241033056

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments