Αρχική Videos Επίσημο: Διεθνείς Ενώσεις αερομεταφορών, ζητούν το τέλος των περιορισμών

Επίσημο: Διεθνείς Ενώσεις αερομεταφορών, ζητούν το τέλος των περιορισμών

0

Δύο μεγάλες αεροπορικές ομάδες καλούν την Ευρώπη να άρει όλους τους περιορισμούς που σχετίζονται με τον κορωνοϊό, επικαλούμενοι μια πρόσφατη μελέτη που δείχνει ότι τα αποτελέσματα αυτών των μέτρων είναι περιορισμένα. Το Συμβούλιο Διεθνών Αεροδρομίων της Ευρώπης (ACI) και η Διεθνής Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών (IATA) ζήτησαν «να αρθούν όλοι οι εναπομείναντες περιορισμοί για τον κορωνοϊό που ισχύουν για ταξίδια εντός ΕΕ και της ζώνης Σένγκεν, συμπεριλαμβανομένων όλων των απαιτήσεων δοκιμών, της ανάγκης προσκόμισης απόδειξης εμβολιασμού ή της συμπλήρωσης της φόρμας PLF.

To Συμβούλιο Διεθνών Αεροδρομίων της Ευρώπης είναι ένας εμπορικός όμιλος που αντιπροσωπεύει πάνω από 500 αεροδρόμια σε 55 χώρες, καλύπτοντας πάνω από το 90 τοις εκατό της εμπορικής εναέριας κυκλοφορίας. Η IATA αντιπροσωπεύει 290 αεροπορικές εταιρείες σε 120 χώρες και μεταφέρει το 83% της εναέριας κυκλοφορίας παγκοσμίως.

Οι δύο όμιλοι ανέφεραν δύο βασικούς λόγους για την πρότασή τους: Ο πρώτος έχει να κάνει με τον κίνδυνο νοσηλείας που έχει μειωθεί δραματικά και δεν είναι τυχαίο το ότι πολλά ευρωπαϊκά κράτη έχουν άρει τους περιορισμούς. Ο δεύτερος αφορά σε μια μελέτη που αναφέρει ότι οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί που σχετίζονται με τον COVID δεν θα αποτρέψουν την εξάπλωση του ιού, απλώς θα καθυστερήσουν την κορύφωση για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments