Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Επικίνδυνος για κάθε αντίπαλο!»

«Επικίνδυνος για κάθε αντίπαλο!»

0
xatzialexis
Dodekanisos

Με κολακευτικά λόγια για τον Ιάλυσο ο οποίος είναι ο προσεχής αντίπαλος της ομάδος του, αναφέρθηκε μέσω του news12.gr,ο προπονητής του Άγιου Ιερόθεου κ. Μαργαρίτης Χατζηαλέξης. Ο έμπειρος τεχνικός έκανε λόγο για μία πολύ δυνατή ομάδα ενώ ξεχώρισε και κάποιους παίκτες τους οποίους θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα οι ποδοσφαιριστές του. Επίσης μιλάει για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Ιωνικό στο οποίο η ομάδα του θα μπορούσε να φύγει με τους τρείς βαθμούς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη:

-Ποιά είναι η άποψη σας για τον Ιάλυσο;
« Ο Ιάλυσος είναι μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα η οποία διαθέτει πολλούς έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Αγωνίζεται με την ίδια συνοχή και στα εντός αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια του και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε κάθε αντίπαλο. Διαθέτει παίκτες όπως ο Γιώργος Δελαπόρτας ο οποίος με το καλημέρα έδειξε τι μπορεί να προσφέρει. Επίσης ο Ρεκλείτης και ο Παπαδόπουλος είναι ποδοσφαιριστές με μεγάλη πείρα από αυτές τις κατηγορίες».
-Το μεταξύ σας παιχνίδι θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα την Δευτέρα. Εσείς είστε σύμφωνοι με αυτήν την απόφαση;
«Είναι μία απόφαση η οποία μου γνωστοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα από την διοίκηση. Σύμφωνα με αυτήν ο Ιάλυσος για λόγους μεταφοράς δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί την Κυριακή. Θα σεβαστούμε αυτήν την απόφαση, αλλά εμείς θα θέλαμε όλα τα παιχνίδια να γίνονται την ίδια χρονική στιγμή».
-Πως θα χαρακτηρίζατε το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στην Νίκαια;
«Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ιωνικός. Εμείς ήμασταν αρκετά καλοί και πιστεύω πως το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί διότι θα μπορούσαμε να φύγουμε από την Νίκαια όχι μόνο με τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά και με τους βαθμούς της νίκης».

Αλέξανδρος Σιδερής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments