Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Eπικράτησαν της Δόξας Κ.

Eπικράτησαν της Δόξας Κ.

0
ae_kos
Dodekanisos
Φιλικό παιχνίδι έδωσαν xθες το μεσημέρι στο γήπεδο Αντιμάχειας, Δόξα Καρδάμαινας και Α.Ε Κως με τους “βυσσινί” να επικρατούν με 1-2 με δύο γκολ του Αχμέτ.
Στο πρώτο μέρος η Δόξα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο κόντρα σε μια Α.Ε Κω που αγωνιζόταν με αρκετούς νεαρούς στην σύνθεση της.Η Δόξα προσπάθουσε να δημιουργήσει τις προυποθέσεις για να απειλήσει την εστία του Ντιμιτρίεβιτς,ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το πρώτο μέρος χωρίς τέρματα.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο κ.Κούτσικας αποφάσισε να ρίξει στο παιχνίδι τους “μεγάλους” της ομάδας,με την Δόξα ωστόσο να ξεκινάει πιο δυνατά και να ανοίγει το σκορ με γκολ του Παντελή.
Απο εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένο με την Α.Ε Κω τελικά να εκμεταλλεύεται κάποια ατομικά λάθη των παικτών της Δόξα Καρδάμαινας και με δύο γκολ του Αχμέτ να “γυρίζει” το ματς και να επικρατεί τελικά με 1-2.
Προπονήσεις με την ομάδα ξεκίνησε και ο Αλέκος Αθανασίου ο οποίος πάντως δεν μπορεί να αποκτηθεί τώρα απ’την ομάδα αφού ανήκει στον Ανταγόρα αλλά πιθανότατα θα αποκτηθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Δόξα Καρδάμαινας: Γιακούμαρος,Τσίκνης Γ.,Σακελλαρίου,Κουρζής Α.,Πης,Λαμάι Μαρτίν,Λαμάι Μάριους,Κάτση,Παντελής,Χατζησεβαστός Σ.,Ντίσιος Β.
Αγωνίστηκαν και οι: Ντίσιος Ι.,Τσέλα,Σαρρής,Κουρζής Ε.,Μωραίτης,Χατζηπαναγιώτης,Πυθακάκης,Τσίκνης Α.

Α.Ε Κως: Ντιμιτρίεβιτς,Παρασκεύας,Ιωαννίδης,Αθανασίου,Εμμανουήλ,Πολίτης,Ζαμάγιας,Χρυσικάκης,Οικονόμου,Σαρηγιάννης,Βάσης.
Αγωνίστηκαν και οι: Σιώμος,Αχμέτ,Αναστασιάδης,Σανταμούρης,Παικόπουλος,Ελευθεριάδης,Αγγελόπουλος,Φυτάς,Χατζηαντωνίου.

Πηγή giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments