Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Επικράτησαν τα φαβορί

Επικράτησαν τα φαβορί

0
kipello
Dodekanisos

Τα φαβορί επικράτησαν για μια ακόμα φορά στα σημερινά παιχνίδια της πρώτης φάσης του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Τα αποτελέσματα είναι τα ακόλουθα:
Ηρακλής Λάρδου – Αλθαιμένης 8 – 0
Αναγέννηση Ιάλυσος – Αναγέννηση Έμπωνας 4 – 0
Ταξιάρχης Καλάθου – Απόλλων Καλυθιών 0 – 3
Δόξα Ψίνθου – Δημήτρα Δαματριάς 7 – 0
Φοίβος Κρεμαστής – ΕΝΑ 2 – 1
Αναλυτικά τα παιχνίδια:

Αναγέννηση Ιάλυσος – Αναγέννηση Έμπωνα 4 – 0
Δεν συνάντησε δυσκολίες η ομάδα του Νίκου Μαντικού η οποία έφθασε άνετα στην επικράτηση. Μόλις στο 7’ ο Αξιώτης με απευθείας φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0. Στο 30’ από σέντρα του Αξιώτη και κεφαλιά του Πιτσουρδάκη από κοντά έγινε το 2 – 0. Στο 40’ ο Αξιώτης με νέο φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0 και στο 42’ ο Σταυλάς με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΑΛΥΣΟΣ: Μαθιός, Αξιώτης (46’ Κόκα), Σταυλάς, Πιτσουρδάκης, Αργ. Γεωργαλλής (46’ Καρπαθάκης), Καρτάλης, Στεργιόπουλος, Λουκίσσας, Γαιτάνος, Αντ. Γεωργαλλής (62’ Σαχίνης)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΜΠ.: Φλοσκάκης, Σφυράκης, Βενέτης, Γουμάρας, Χουρδάκης, Τσουκαλάς, Καλαεντζής (67’ Ελευθεράκης), Μανωλάκης (39’ Γιασιράνης), Κάβουρας (46’ Πεζουβάνης), Βασιλώττος, Ξύπας

Ταξιάρχης – Απόλλων Καλυθιών
Οι φιλοξενούμενοι ήταν το φαβορί και το πιστοποίησαν και εντός αγωνιστικού χώρου από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης. Ο Γεννημαχλελής στο 35’ πέτυχε το 0 – 1. Στο 65’ ο Ηλίας έκανε το 0 – 2 και στο 80’ ο Γκεοργκίεφ «έκλεισε» το σκορ (0 – 3). Διαιτήτευσαν οι Μαυρουδής, Τονίδης και Δουλγέρης.
Ταξιάρχης: Αγγελής, Χατζηκώστας, Πέππας (72’ Γερακούδης), Κατιχίκης, Μακρής, Χαινταράι, Γιαννούρης, Γκανιάτσος (46’ Βάτσης), Μπάκας, Γαλάτσης, Σκουρλής (80’ Σακκάς)
Απόλλων Καλυθιών: Καραγιάννης, Στάθης, Χατζηγεωργίου, Ηλίας, Κυριαζής, Κίτσος, Αλαχούζος, Γεννημαχλέλης (78’ Τζαβάρας), Μανέτας (70’ Δημητράς), Παπαδόπουλος (52’ Ορφανός), Γκεοργκίεφ

Φοίβος Κρεμαστής – ΕΝΑ
Δυσκολεύτηκε ο Φοίβος αλλά τελικά επικράτησε με 2 – 1 και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης. Στο 15’ ο Σάββενας πέτυχε το 1 – 0 Ο Κανέλλος στο 18’ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους αλλά στο 25’ ο Φυλακούρης με ωραία κεφαλιά έδωσε τη νίκη – πρόκριση στον Φοίβο (2 – 1).
Διαιτητής ήταν ο κ. Παπαβασιλείου.
Φοίβος Κρεμαστής: Πεταυράκης, Άρτσι, Ντόστι, Χριστοδούλου, Στρατής (60’ Ορφανίδης), Καρύδης, Μαννάκης, Μπούτσκα (55’ Λ. Δράκος), Χαρικιόπουλος (46’ Π. Δράκος), Φυλακούρης, Σάββενας
Ε.Ν. Αφάντου: Συμιακός (22’ λ.τ. Γιώργου), Μοσχούς, Σπανός Μ., Παυλούς (10’ λ.τ. Λαμπρόπουλος), Στεργαλάς, Νικολής, Φιλίππου, Λαουδίκος, Σπανός Σ. (70’ Ντάνι), Πάουλας, Κανέλλος

Ηρακλής Λάρδου – Αλθαιμένης Κρητηνίας
Με μεγάλη σε έκταση νίκη ( 8 – 0) συνοδεύτηκε η πρώτη του Ανδρέα Σταύρου στον πάγκο του Ηρακλή. Στα πρώτα 20 λεπτά το σκορ ήταν 5 – 0 με τρια γκολ του Μπενούρ και από ένα των Κακλαμάνου και Πέρου. Με ένα γκολ του Γιάννη Ευαγγελίδη το ημίχρονο έκλεισε με 6 – 0. Στην επανάληψη άλλα δυο τέρματα του Στέφανου Ευαγγελίδη διαμόρφωσε το τελικό 8 – 0.
Ηρακλής Λ: Καλανδρής, Παπαϊωάννου, Διακολουκάς, Κακλαμάνος, Παπασταματίου, Χαρίτος Μ, Χαρίτος Β, Ευαγγελίδης Ι, Ευαγγελίδης Σ, Μπενούρ, Πέρος. Στο δεύτερο έπαιξαν και οι Φαρμακαλής, Καφαλάς, Καστανίδης.
Αλθαιμένης: Γκαλουνάκης, Καρπάτσης, Καραγιάννης Α, Καραγιάννης, Κάρλας, Ευγενικός, Μήτσης, Καλονάς, Κάσσιου, Σιβάνι, Ντίλον. Στο δεύτερο έπαιξαν και οι Καραγιάννης, Μακράκης, Καρναβάς.

Δόξα Ψίνθου – Δήμητρα Δαματριάς
Σαφώς ανώτερη η Δόξα, «φιλοδώρησε» με επτά τέρματα τους φιλοξενούμενους και προκρίθηκε. Στο 10’ ο Φράγκος άνοιξε το σκορ (1 – 0). Στο 25’ ο Τσίπα πέτυχε το 2 – 0. Στο 55’ ο Καρίκης και στο 65’ ο Κωστομοίρης άνοιξαν και άλλο την ψαλίδα (4 – 0 ). Ο τελευταίος πέτυχε ακόμα ένα γκολ στο 70’ (5 – 0) ενώ στο 75’ και το 80’ ο Καρίκης έκανε το 7 – 0.
Με την Δόξα έπαιξαν οι: Χρυσανθής (46’ Ματακάκης), Μαυραντώνης, Σταμούλης (65’ Κύβουλας), Πλύγκος, Τσίπα, Τσοπανόγλου, Πατέστας, Καρίκης, Κωστομοίρης, Φράγκος (46’ Στελλάς), Καρίκης Γ.

 ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments