Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Εποικοδομητική συνάντηση για το βόλεϊ

Εποικοδομητική συνάντηση για το βόλεϊ

0
Dodekanisos

Ενημέρωση και συζήτηση για την πορεία  της αθλητικής δράσης των τοπικών συλλόγων βόλεϊ, είχε ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, κ. Στέφανος Κυριαζής, με το Δ.Σ. της Τοπικής Επιτροπής  Ε.Ο.ΠΕ.Δωδεκανήσου.

Αφού έγινε η απαραίτητη αξιολόγηση του επίπεδου των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΟΠΑΡ, που χρησιμοποιούνται από τα σωματείαβόλεϊ,συζητήθηκανμελλοντικέςβελτιώσεις σε κάποιες εξ αυτών,ενώ προγραμματίσθηκανκαι  από κοινού,οι αθλητικέςδραστηριότητες που θα υλοποιηθούν, σε αγαστήσυνεργασία, από τις δυο πλευρές,κατά το νέο  έτος,2018.

Ο πρόεδρος της ΤΕ  Στάθης Μαθιουδάκης, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ  Στέφανο Κυριαζή, για την άμεσηανταπόκριση στο κάλεσμα της ΤΕ ,όπωςκαι στην εν γένει του συμπαράσταση και συμβολή, του ΔΟΠΑΡ και του προσωπικούαυτού,στην διεξαγωγή των τοπικώντουρνουά  και πρωταθλημάτων.

Αποφασίστηκε ακόμη ,ΤΕ και ΔΟΠΑΡ ,να συνδιοργανώσουν το πρόσεχες καλοκαίρι στο νησί μας, το πανελλήνιοπρωτάθλημαΜπιτς βόλεϊ , καθώς μπορούν να αξιοποιηθούν οι υφιστάμενεςεγκαταστάσεις στο αθλητικόκέντρο Καλλιπάτειρα , δίνοντας έτσι, την δυνατότητα στους αθλητές και  στο φίλαθλο κοινό της Ρόδου, να ζήσει από κοντά, μια πανελληνιά, μεγάλη διοργάνωση.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments