Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Επική ανατροπή του Ποσειδώνα!

Επική ανατροπή του Ποσειδώνα!

0
poseidonas karpathou
Dodekanisos

Από την κόλαση στον Παράδεισο βρέθηκε ο Ποσειδώνας! Η ομάδα της Καρπάθου έχανε στο ουδέτερο γήπεδο της Κρεμαστής από τον Ευκλή με 2 – 0 μέχρι και το 70’, όμως μέσα σε 20 λεπτά πέτυχε τρία τέρματα και πήρε μεγάλη νίκη με 3 – 2 στην πρεμιέρα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, όσον αφορά τον 2ο όμιλο. Ο Ευκλής που χρησιμοποίησε την Κρεμαστή για γήπεδο του λόγω της τιμωρίας που έχει από πέρσι, έλεγξε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο σημείωσε δυο τέρματα. Ένα με τον Μπερετούλη στο 29’ και ένα με τον Μήτρου στο 45’. Στην επανάληψη και ενώ όλα έδειχναν ότι πολύ δύσκολα θα μπορούσε να αλλάξει κάτι, ο Ποσειδώνας έφερε τα πάνω κάτω! Μείωσε το σκορ στο 70’ με τον Βασιλειώτη (2 – 1) και έφθασαν στην ισοφάριση στο 82’ με τον Σπανό (2 – 2). Την χαριστική βολή έδωσε ο Βασιλειώτης στο 90’ (3 – 2), ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο της ομάδας του.
Τα παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσοπανάκης (Βασίλας, Ορφανός)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΚΛΗΣ: Μαριεττής, Λαός, Κορκίδας, Λαππάκης, Παυλίδης (85’ Τομάζος), Γεωργαντάς, Κρομμύδας Γ. (65’ Μαντικός), Σχοινάκης (30’ Τσαγκαράκης), Μήτρου, Κρομμύδας Ν., Μπερετούλης
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Βογιατζιδάκης, Χριστόπουλος (65’ Καουκάκης), Σπανός, Κούτουλο, Μαντινάος, Καραλής, Παύλου, Σώζος (50’ Μαντικός Κ.), Τσιαβέλης, Βασιλειώτης (90’ Καραγιαννάκης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ο Ποσειδώνας Καρπάθου με ανακοίνωση του επιθυμεί να ευχαριστήσει τον “Ευκλή Σορωνής για την άψογη φιλοξενία. Ευχόμαστε στην ομάδα της Σορωνής καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και υποσχόμαστε ότι θα ανταποδώσουμε την επίσκεψη τους στην Κάρπαθο”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments