Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Επική ανατροπή του Φοίβου

Επική ανατροπή του Φοίβου

0
foivos_evagoras2
Dodekanisos

Μετά από ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου που έγινε στην Κρεμαστή, ο Φοίβος αν και έχανε με 2 – 0 από τον Ευαγόρα κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς κερδίζονταγς στο 93’ με 3 – 2. Οι φιλοξενούμενοι πήγαν πολύ καλά στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όπου έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και οι γηπεδούχοι στην επανάληψη όπου έπαιξαν με ψυχή. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που κατάφεραν να πετύχουν μια εντυπωσιακή ανατροπή μέσα σε 18 λεπτά.
Τα γκολ
Στο 68’ μετά από μπροστινή βαθιά μπαλιά, ο Αγγελόπουλος έτρεξε στο κενό χώρο και πήρε την μπάλα μπάινοντας στην περιοχή. Στα πόδια του έπεσε ο τερματοφύλακας Καίκας σε μια προσπάθεια του να σώσει την εστία του αλλά ο διαιτητής «είδε» πέναλτι και πήγε στην άσπρη βούλα παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο «παθών» κάνοντας έτσι το 0 – 1.
Στο 72’ ο Σκαφίδας επιχείρησε ένα μακρινό σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυνομένων . Στρώθηκε όμως έξω από την περιοχή (και πλάγια) στον Αντωνούρη που με μια βολίδα πάνω στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στην γωνιά πετυχαίνοντας έτσι το 0 – 2.
Στο 76’ ο Λευτέρης Δράκος με πλασέ προ του Πεστλίκη έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 2. Στην φάση αυτή, ο Ευαγόρας ζήτησε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα.
Στο 87’ από ωραία μπαλιά του Πάρι Δράκου, ο Δημητρόπουλος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2 – 2.
Στο 93’ ο Λευτέρης Δράκος πήρε τη μπάλα στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων και με ένα ωραία πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3 – 2.
Με λάθη η διαιτησία του κ. Πατσιόπουλου (Τονίδης, Παπαγιαννίδης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΟΙΒΟΣ: Καίκας, Καρύδης, Ντόστι, Πάρις Δράκος, Φυλακούρης, Δημητρόπουλος, Μπούτσκα (46’ Χριστοδούλου), Σάββενας, Σωκράτης Ορφανίδης (95’ Βασιλείου), Μαννάκης (83’ Καστρινάκης), Λευτέρης Δράκος
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Δημητρίου (59’ λ.τ. Πεστλίκης), Τσιώνης, Παναγιώτου, Κώστας (55’ Αγγελόπουλος), Αμοιρόπουλος, Αντωνούρης, Οχτάρας, Αλαφάκης, Χέκα, Χατζηνικόλας (81’ Τσομάνι)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments