Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Επική ανατροπή έκανε ο Κλεάνθης

Επική ανατροπή έκανε ο Κλεάνθης

0
Dodekanisos

Αν και έχανε με 2 – 0 στο γήπεδο του, ο Κλεάνθης Παραδεισίου κατάφερε να επικρατήσει με 4 – 3 της ΑΕ Κω και να πάρει έτσι τελικά τους βαθμούς της νίκης! Δεν είναι μόνο ότι έχανε με 2 – 0 στα πρώτα 25 λεπτά αλλά και το ότι στην ουσία ο Ανδρέας Σταύρου είχε στη διάθεση του όλους και έντεκα ποδοσφαιριστές! Αυτό σημαίνει ότι ο Κλεάνθης έκανε μια παλικαρισιά ανατροπή κάτω από αντίξοες συνθήκες. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους “ροσονέρι” ήταν ο Σάββας Μπαούρης που βοήθησε σημαντικά προκειμένου να επιτευχθεί αυτή η τεράστια ανατροπή.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον αντίπαλο τους και κατάφεραν στο 17΄ να ανοίξουν το σκορ με πλασέ του Κεφαλιανού (0 – 1). Σαν να μην έφθανε αυτό, στο 25’ πέτυχαν και το 0 – 2 με τον ίδιο παίκτης. Ο Κλεάνθης αντέδρασε και στο 28’ μείωσε με τον Καβουκλή σε 1 – 2 ενώ στο 40’ ο Μπαούρης με σουτ έκανε το 2 – 2. Ο Ευγενικός στο 65’ μετά από πάσα του Μπαούρη έκανε με πλασέ το 3 – 2και στο 82΄ ο Πελέκης πέτυχε το 4 – 2. Το τελικό 4 – 3 πέτυχε ο Κεφαλιανός στο 89’.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Κόττορος, Ναζιρόπουλος) ο οποίος στο 55’ απέβαλλε τον Κοτσάκι της ΑΕ ΚΩω για αντικανονικό μαρκάρισμα και στο 90’ τον Ευγενικό για διαπληκτισμό.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Σαμολαδάς, Κορκίδας, Σιέχ, Κρομμύδας, Χατζηκυριάκος, Μπερετούλης, Καβουκλής, Μπαούρης, Ζούλης, Πελέκης, Ευγενικός
ΑΕ ΚΩΣ: Παπαγιαννόπουλος, Χιούσι, Κεφαλιανός Γ, Τογρού (70΄ Φούκης), Ηλιάδης, Χατζηφούντας, Κοτσάκι, Αρκούδας, Κουρζής (61΄ Παπανικολάου Ε ), Κεφαλιανός Ε, Τρικοίλης (75΄ Νυστάζος Μ)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments