Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ «Επιφυλάσσουμε και άλλες εκπλήξεις!»

«Επιφυλάσσουμε και άλλες εκπλήξεις!»

0
mitsikidou lia
Dodekanisos

Ικανοποιημένη από τις δυο τελευταίες συνεχόμενες νίκες που έκανε η ομάδα της δηλώνει η προπονήτρια (και παίκτρια) της γυναικείας ομάδα βόλεϊ του Ζέφυρου Λία Μυτσκίδου. Η ίδια κάνοντας δηλώσεις στο news12 τόνισε τα εξής:
«Η ομάδα έχει αρχίσει σιγά σιγά και αποδίδει. Βρίσκει τον εαυτό της. Έχουμε όμως ακόμα δρόμο πολύ μπροστά μας. Μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένη καθώς βλέπω ότι έγινε αυτό που λέμε ένα ..κλικ και αυτό είναι κάτι ελπιδοφόρο. Επιφυλάσσουμε και άλλες εκπλήξεις στο μέλλον. Μακάρι να μην υπήρχε και ο πρόσφατος τραυματισμός της Ειρήνης Μαλακωνάκη αλλά θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό. Η συμπαίκτρια μας έχει υποστεί ζημιά στους συνδέσμους της στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Κλεάνθη και θα μείνει για κάποιο καιρό εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων».
Μιλώντας για το γεγονός ότι ο Ζέφυρος αποφεύγει την 4η θέση ενόψει των πλέι οφ, τόνισε:
«Αν σκεφτεί κανείς το πώς ξεκίνησε αυτή η ομάδα, οπωσδήποτε είναι επιτυχία. Όμως εμείς υπολογίζαμε ότι θα έρθουν κάπως έτσι τα πράγματα. Πλέον, το μυαλό μας και η σκέψη μας είναι στα πλέϊ οφ. Εκεί θα κριθούν όλα. Πιστεύω ότι η κατάκτηση της 2ης θέσης είναι μέσα στις δυνατότητες μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments