Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Επιδείξεις κολύμβησης στην Ιαλυσό από τον ΑΝΤΑΙΟ (pics)

Επιδείξεις κολύμβησης στην Ιαλυσό από τον ΑΝΤΑΙΟ (pics)

0
Dodekanisos

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι επιδείξεις κολύμβησης των ακαδημιών του σωματείου ΑΝΤΑΙΟΥ στην πισίνα του Areablue Beach Apartments στην Ιαλυσό.

Τα παιδιά με ενθουσιασμό έδειξαν την εξοικείωση τους με το νερό και διάφορα είδη κολύμβησης. Ακολούθησε αναπτυξιακός αγώνας AQUATHLON που εντυπωσίασε τους γονείς και τους φίλους των παιδιών που τον παρακολούθησαν. Σ’ όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, μεταξύ άλλων αναφέρονται και τα ακόλουθα:

«Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ.Τάσο Καλούδη για την παραχώρηση της πισίνας του Areablue Beach Apartments τους καλοκαιρινούς μήνες για την διεξαγωγή των προπονήσεων καθώς και κατά την ημέρα των επιδείξεων.

Ευχαριστούμε τον κ. Σάββα Διακονικόλα Τεχνικό Σύμβουλο του ΣΕΓΑΣ για την τιμή που μας έκανε να παραβρεθεί στη τελετή λήξης και να κάνει τις απονομές των μεταλλίων στα παιδιά.

Ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο σωματείο μας και ανανεώνουμε το ραντεβού για τις προπονήσεις κολύμβησης τον Ιούνιο του 2018.

Ενημερώνουμε ότι συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα ποδηλασίας (μπορούν να εγγραφούν και παιδιά με ποδήλατο με βοηθητικές ρόδες).

Οι εγγραφές συνεχίζονται και στα τμήματα Τρεξίματος και Ενδυνάμωσης (ενηλίκων και εφήβων (γυμνασίου και λυκείου)  ανεξαρτήτου επιπέδου φυσικής κατάστασης).

Πληροφορίες κάθε Σάββατο 9 π.μ. έως 12 μ. και Δευτέρα 2 μ.μ. έως 3 μ.μ. στην αίθουσα του σωματείου (πίσω από το παλιό Δημοτικό Σχολείο στη Κρεμαστή) ή επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο προπονητή κ. Σάββα Πότσο στο τηλ. 697361131 ή στείλτε μήνυμα στο info@ao-antaios.gr ή www.facebook.com/aoantaios/ ή www.ao-antaios.gr».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments