Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Επίδειξη δύναμης στον Ασπρόπυργο!

Επίδειξη δύναμης στον Ασπρόπυργο!

0
Dodekanisos

Εντυπωσιακό πέρασμα από τον Ασπρόπυργο έκανε ο Διαγόρας ο οποίος επικράτησε με 3 – 0 της τοπικής Ένωσης και έκλεισε έτσι κατά τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του για το 2019. Οι «κυανέρυθροι» μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία το παιχνίδι καθώς εμφανίστηκαν πολύ διαβασμένοι και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους. Οι γηπεδούχοι έδειξαν απειλητικοί μόνο στο πρώτο ημίχρονο και όσο το σκορ ήταν ακόμα στο 0 – 1 αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Οι «κυανέρυθροι» που ξεκίνησαν με γκολ από τα αποδυτήρια καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 3’, κατάφεραν να πετύχουν και ένα δεύτερο τέρμα στο 34’ ( 0 – 2) και να «καθαρίσουν» ουσιαστικά τον αγώνα. Η επανάληψη δεν είχε να προσφέρει συγκινήσεις, μιας και στο 65’ ο Μπουρλάκης πέτυχε και τρίτο τέρμα και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε.

Στο 3’ ο Γλυνός με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 0 – 1.
Στο 16’ ο Πίντο πάσαρε στον Βασιλείου ο οποίος έκανε το πλασέ από πολύ καλό σημείο αλλά έστειλε τη μπάλα να καταλήξει άουτ.
Στο 34’ ο Ζώνας από πολύ καλό σημείο μέσα στην περιοχή προτίμησε να σουτάρει μόνος του αν και πιεσμένος αντί να πασάρει στον ελεύθερο Βασιλείου με αποτέλεσμα να στείλει τη μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 45’ μετά από σέντρα του Μπουρλάκη από τα αριστερά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ζώνα και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Εκτέλεσε ο Μπαρμπαρούσης και έκανε το 0 – 2.
Στο 55’ ο Κάκκο πλάσαρε από καλό σημείο στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τον τσέλιο αλλά και λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 65΄ο Μπουρλάκης έκανε ατομική προσπάθεια και πλασέ κάνοντας το 0 -3.
Στο 89’ ο Πατσαρούχας με σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Βαγγέλης Γρατσάνης από τα Τρίκαλα και «βοηθοί» του ήταν οι Μιχάλης Μανάσης (Τρίκαλα) και Ισίδωρος Αρμακόλας (Κυκλάδες).

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ: Παναγόπουλος, Ζώνας, Λογοθέτης, Γκουγκούδης (59’ Γκατσολάρι), Σταγάκης (75’ Ζγκούρι), Νικολακάκης, Νικολάου, Βασιλείου, Κάκκο, Σρέτσκοβιτς, Πίντο

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Ευαγγελιδάκης, Μανωλάκης, Καρπαθάκης, Αθανασίου (90’ Κασνέτση), Πινιώτης, Γλυνός (69’ Γούλας), Μπουρλάκης (85’ Πατσαρούχας, Μπαρμπαρούσης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments