Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Επίδειξη δύναμης από τους Πάνθηρες!

Επίδειξη δύναμης από τους Πάνθηρες!

0
Dodekanisos

Οι Πάνθηρες επικράτησαν με το ευρύ 5-0 του ΑΟ Φαληρακίου στο γήπεδο των Καλυθιών σε αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική της Γ’ κατηγορίας.

Σαφώς ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, οι Πάνθηρες έφτασαν δίκαια στους τρεις βαθμούς της νίκης και εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Τα γκολ της νίκης για τους φιλοξενούμενους προήλθαν από τους Καμπούρη (δις), Παπανικολάου, Αγγελάκη και Τζαβάρα.

Καλύτερη αρχή δεν θα μπορούσαν να είχαν ονειρευτεί οι ποδοσφαιριστές του Σταμάτη Κουρδουνάκη, καθώς μέχρι το πρώτο εικοσάλεπτο είχαν καταφέρει να βρουν δύο φορές δίχτυα. Μόλις στο 4′ ο Αγγελάκης ανοίγει το σκορ έπειτα από ωραία παράλληλη μπαλιά του Καμπούρη. Ενώ στο 20′, ο Τσακμακίδης «σέρβιρε» για τον Καμπούρη, ο οποίος από δημιουργός έγινε σκόρερ για το 2-0 στο ημίχρονο. 

Όπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο η υπεροχή για τους Πάνθηρες ήταν ξεκάθαρη και είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Στο 51ο λεπτό από «γλυκιά» σέντρα του Σταύρου Κωνσταντινίδη, ο Παπανικολάου ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Καμπούρης βρίσκει για δεύτερη φορά δίχτυα για να κάνει το 4-0. Το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε ο Τζαβάρας, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα και το τελικό 5-0. 

Διαιτητής: ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΙΟΥ Λ.

Βοηθοί: ΜΙΓΚΛΗ Μ., ΛΕΟΝΤΗΣ Ι.

Παρατηρητής Δ: ΖΑΝΝΕΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΟ Φαληρακίου (Κώστας Παπαδόπουλος): Σειρηνιώτης, Ανάστασου (46′ Κακοσαίος), Κωστόπουλος, Σωτηράκης (70′ Χατζηγεωργίου), Τσίττας, Χρυσοχός (79′ Χριστούλης), Στάθης, Μανιάς, Παπαδιός, Βαγιανός (62′ Ιατρού), Ορφανός. 

Πάνθηρες Ρόδου (Σταμάτης Κουρδουνάκης): Τύρελης (73′ Ταλιάς), Παπανικολάου (73′ Τζαβάρας), Κωνσταντινίδης (79′ Γαϊτάνος), Μαντζαράι (73′ Ντουμαζιός), Τσουβαλάς, Τριανταφυλλίδης (73′ Τόλη), Καμπούρης, Τσακμακίδης. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments