Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Έπιασε» τριάδα ο Α.Σ.Τήλος!

«Έπιασε» τριάδα ο Α.Σ.Τήλος!

0
IMG 4822
Dodekanisos

Μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση ο Α.Σ.Τήλος επέστρεψε στις νίκες (μετά την ήττα με Διγενή με 3-0) καθώς επικράτησε εύκολα με 6-0 του Αγ. Γεωργίου Μαλώνας εντός έδρας, σκαρφαλώνοντας μάλιστα στην 3η θέση του 1ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, στην αναμέτρηση που «έριξε» την αυλαία της 10ης αγωνιστικής.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία και την κατοχή της μπάλας καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, πετυχαίνοντας δύο τέρματα μέχρι το τέλος της ανάπαυλας. Στην επανάληψη οι Τηλιακοί σημείωσαν ακόμα τέσσερα γκολ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στο τελικό όπως διαμορφώθηκε 6-0. Το σκορ άνοιξε ο Σακελλάρης Η. στο 32΄ , στο 40΄ ο Μόσχου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 2-0, στο 62΄ μετά από σέντρα του Μόσχου ο Σακελλάρης Κυρ. με κεφαλιά έγραψε το 3-0. Ο Ρούκο με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε το σκορ στο 4-0, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με πανωμοιότυπο τρόπο έκανε το 5-0. Το 6-0 διαμόρφωσε ο Σακελλάρης Η. στο 89΄ με κοντινό πλασέ. Να σημειωθεί πως οι αλλαγές των γηπεδούχων ήταν τρία νεαρά παιδιά ηλικίας 14 και 15 ετών.
Καλύτερος παίκτης της αναμέτρησης ήταν ο Ρούκο που σημείωσε δύο τέρματα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Διακοφιλιππής (Ροδίτης, Γιωργάς)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Α.Σ. ΤΗΛΟΣ: Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας (74΄ Δανιήλ), Ρούκο, Σακελλάρης Κυρ., Ανγκόλι, Χριστοφής, Νικολής, Σακελλάρης Η., Σακελλάρης Κων. ( 72΄ Φυλακούρης Σ.), Μόσχου (74΄ Βογιατζής Μ.), Οικονόμου.
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΛΩΝΑΣ: Σαρούκος, Σκορδάς, Λάμπρου (13΄ λ.τρ. Κανέλλος), Σέρμπης, Παρδαλός (57΄ Κούτρης), Γεωργάς, Κολλιού (63΄ Γκίνος), Κοντόγιαννος, Χρυσαφίνης, Λικάι.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments