Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Έπιασαν δουλειά στη Λάρδο

Έπιασαν δουλειά στη Λάρδο

0
9
Dodekanisos

Δουλειά έπιασαν τα μέλη του Ηρακλή Λάρδου, εν όψει της παρουσίας του συλλόγου τη νέα χρονιά στην Β’ κατηγορία, στην οποία φιλοδοξούν και πάλι να πρωταγωνιστήσουν.
Κατ’ αρχήν, σε διοικητικό επίπεδο υπήρξαν σημαντικές ανακατατάξεις. Στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. τόσο ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Καντιμοίρης, όσο και ο ταμίας Δημήτρης Γαλανός, ενημέρωσαν τα υπόλοιπα μέλη ότι λόγω της υπερπροσπάθειας των τελευταίων δύο ετών για τoν εκσυγχρονισμό του γηπέδου της Λάρδου, η οποία είχε ως αποτέλεσμα σε συνδυασμό και με τις αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, να τους αποφέρει σαφή κόπωση, αποφάσισαν να παραιτηθούν από τις θέσεις τους. Τελικά μετά από ενδελεχή ανάλυση των νέων δεδομένων το Δ.Σ. κατέληξε σε ανασυγκρότηση του συμβουλίου, ώστε να κυλήσει ομαλά η τρίτη και τελευταία χρονιά της θητείας της παρούσας διοίκησης του Ηρακλή Λάρδου.
Νέος πρόεδρος αναδείχθηκε ο μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας Λουκάς Διακολουκάς, που επιστρέφει μετά από περίπου μια δεκαετία ως επικεφαλής του Δ.Σ., ενώ ο απερχόμενος πρόεδρος αναλαμβάνει ταμίας στη θέση του κ. Γαλανού, που παραμένει ως απλό μέλος.
Σε ότι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι άνθρωποι της ομάδας έπιασαν αμέσως δουλειά και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό, αφού ανανεώθηκε για τρίτη σερί χρονιά η συνεργασία με τον προπονητή Μανώλη Κοντό, ενώ στην ομάδα παραμένουν άπαντες οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στο περσινό ρόστερ. Με λίγα λόγια παραμένουν όλοι οι γηγενείς (μεταξύ των οποίων και ο πρώτος σκόρερ της περσινής Β’ κατηγορίας Στέφανος Ευαγγελίδης και ο αδερφός του Γιάννης), ενώ ανανέωσαν τόσο ο Νίκος Παπαϊωάννου, όσο και ο Παναγιώτης Καλοπήτας. Συνεπώς το ντόπιο στοιχείο και φέτος θα είναι έντονο, αφού σε ποσοστό μεγαλύτερο του 90% οι παίκτες που θα βρίσκονται στο ρόστερ του Ηρακλή, προέρχονται από τα «σπλάχνα» του!

Από την επίσημη σελίδα του Ηρακλή στο facebook

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments