Αρχική Αθλητικά νέα Επέστρεψε στο πρωτάθλημα του Ισημερινού ο Γκονζάλο Ριτάκο

Επέστρεψε στο πρωτάθλημα του Ισημερινού ο Γκονζάλο Ριτάκο

0
Φωτογραφία: Delfin SC / Facebook
Dodekanisos

Ο Γκονζάλο Ριτάκο που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με την φανέλα της Ρόδου, επέστρεψε στο πρωτάθλημα του Ισημερινού. 

Ειδικότερα ο 28χρονος Αργεντινός ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ντελφίν ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία. Ο σύλλογος από το Εκουαδόρ με ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επισημοποίησε τον «γάμο». 

Θυμίζουμε πως την περσινή χρονιά ο Γκονζάλο Ριτάκο αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ρόδου. Σύμφωνα με το transfermarkt σε 14 αγώνες σκόραρε ένα γκολ. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως εκείνο το γκολ είχε σημειωθεί την 16η αγωνιστική της Football League. Συγκεκριμένα ο Ιάλυσος είχε νικήσει 2-1 την Ρόδο μέσα στην έδρα της και ο Ριτάκο είχε πετύχει ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ. 

Θυμηθείτε το γκολ του Ριτάκο στο βίντεο

Ο Ριτάκο ανάρτησε και εκείνος ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο έγραψε: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω σε μια χώρα που αγαπώ και μου έχει δώσει τόσα πολλά. Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος για αυτή τη νέα πρόκληση στην επαγγελματική μου καριέρα. Η Ντελφίν είναι διάσημος και σημαντικός ποδοσφαιρικός σύλλογος του Ισημερινού. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και τον προπονητή που μου έδωσαν τη δυνατότητα να είμαι μέρος αυτού του έργου! Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όλοι μαζί με προσπάθεια, δουλειά και ευλογία του Θεού θα πετύχουμε τους επιθυμητούς στόχους! Ευχαριστώ την οικογένεια και τους φίλους μου για την άνευ όρων υποστήριξή τους! Συνεχίζουμε ΠΑΝΤΑ με ΠΙΣΤΗ!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FOOTBALLER | FUTBOLISTA (@gonzaloritacco)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments