Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Επέστρεψε στις νίκες ο Πολύστρατος

Επέστρεψε στις νίκες ο Πολύστρατος

8
IMG 4649
Dodekanisos

Στις νίκες επέστρεψε ο Πολύστρατος, ο οποίος νίκησε τον Ευαγόρα, με 2-1. Το παιχνίδι είχε πολλές συγκινήσεις και τελείωσε με επεισοδιακό τρόπο και την ομάδα των Λαέρμων να παίρνει την νίκη στις καθυστερήσεις, με πέναλτι που ήρθε με καθυστέρηση.
Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, ο Ευαγόρας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο 8’, με πλασέ του Κουντούρι (0-1). Στην συνέχεια, ο Πολύστρατος ανέβασε στροφές, εκμεταλλεύτηκε τους χώρους που του άφησαν οι φιλοξενούμενοι και στο 29’ ο Μπακαρής ισοφάρισε σε 1-1.
Στην επανάληψη, το παιχνίδι συνεχίστηκε στους ίδιους ρυθμούς, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν κάτι καλύτερο από τον βαθμό της ισοπαλίας. Τελικά, στις καθυστερήσεις ο Πολύστρατος κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Αποστολόπουλος (2-1). Βέβαια, πριν την εκτέλεση του πέναλτι, η προσοχή έπεσε πάνω στον διαιτητή Καραγιάννη, ο οποίος καθυστέρησε κάποια δευτερόλεπτα να υποδείξει την παράβαση (οι φιλοξενούμενοι ισχυρίζονται ότι στη συγκεκριμένη φάση υπέδειξε κόρνερ), με αποτέλεσμα οι παίκτες του Πολύστρατου να τον περικυκλώσουν διαμαρτυρόμενοι έντονα για την μη υπόδειξη. Αφού τα πνεύματα ηρέμησαν, ο ρέφερι του αγώνα έδειξε την άσπρη βούλα, με αποτέλεσμα αυτή την φορά να διαμαρτυρηθούν (λιγότερο έντονα οι φιλοξενούμενοι.
Το παιχνίδι έληξε μετά το γκολ των γηπεδούχων, οι οποίοι πήραν τελικά το «τρίποντο».
Το παιχνιδι διαιτήτευσε ο κ. Καραγιάννης (Αναστασοπούλου, Πλάτσης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Δημήτριου, Παπακώστας, Αμοιρόπουλος, Αθανασίου (88’ Αναστασιάδης), Πόλος, Μπακαρής, Γιωτάς (66’ Αλαφάκης), Γιώργου (76’ Κοιλιάς), Αποστολόπουλος, Χατζημιχαήλ, Παπαβασιλείου.
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Μουχαμεντάνι, Πιστόλας, Πετράς, Καλλιακούδας, Καμπούρης, Τζιόβαλιν, Βασιλειάδης, Χίντα (70’ Μανταλιός), Παπαντωνίου, Κουντούρι (66’ Ταρατίτας), Μανιάς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
taratata
taratata
7 years ago

αυτο ειναι το ποδοσφαιρο μας ??
να μπαινουν απο της εξεδρες απο παγκους απο παντου και να ορμανε στον διαιτητη για να του αλλαξουν την αποφαση !!!!!! και τελικα να την αλλαζουν ????? ποσα χρονια πισω παμε αρχοντες ???????? 50 χρονια πισω κυριοι…και αυτα οχι μονο απο πολυστρατους αλλα και στα περισοτερα χωρια…..!!!!!! συνταξιουχοι ποδοσφαιριστες που οταν δεν τρεχουν βριζουν φτυνουν χτυπανε…θα κανετε κατι με αυτα ??? οχι βεβαια πως να κανετε αφου δεν τα γραφουν σε καννενα φυλλο αγωνα οι κοτες που υπηρετουν το κλοτσοσκουφι μας !!!! ακουει κανεις ???

Κάνε μας την χάρη
Κάνε μας την χάρη
7 years ago

Πως να σε ακούσουν όταν τα μισά από αυτά που γράφεις είναι ψέματα.γιατί δεν σχολιάζεις αν η φάση είναι πέναλτι;;;; όσο για τους συνταξιουιούς δεν μπορούσες να τους περάσεις ούτε με φλας

Κάνε μας την χάρη
Κάνε μας την χάρη
7 years ago

Όσο για εσάς τους ρομαντικούς του ποδοσφαίρου μάθετε στα παιδάκια να μην βρίζουν μάνες και σπίτια και στον προπονητή σας να μην κάνει ντου στα αντιπαλα αποδυτήρια και μετά κάνετε υποδείξεις για συμπεριφορες

taratata
taratata
7 years ago

για τον πολυστρατο επιτρεπεται να μπαινουν φιλαθλοι στον αγωνιστικο χωρο και να παιρνουν καροτσακι τον διαιτητη μαζι με ολη την ομαδα επιτρεπεται να φτυνουν οι ευγενεις παιχτες του επιτρεπεται να ριχνουν μπαλες στα μουτρα του προπονητη την ωρα που διαμαρτυρεται αλλα ολα αυτα ειναι απολυτως φυσιολογικα για εσας γιατι ετσι ΝΟΜΙΖΕΤΕ οτι ειναι το χωριατοποδοσφαιρο δεν θα σας κανουμε την χαρη ομως να γινουμαι σαν τα μουτρα σας και εσας και τον καλοπληρωμενων συνταξιουχων ποδοσφαιριστων σας που εφτυσαν αιμα (στα μουτρα μας) για να παρουν νικη με τσαμπουκα…εγω θα ντρεπομουν για τετοια ομαδα !!!!!!!!!

Συνταξιουχος πολος
Συνταξιουχος πολος
7 years ago

Σαν “συνταξιουχος ποδοσφαιριστης”και αρχηγος του πολυστρατου κυριε taratata που ουτε το ονομα δεν λετε αν θελετε να πειτε κατι δημοσιως δειτε πρωτα τα δικα σας ταλεντα πως φερονται στους συνταξιουχους οπως και μερικους φιλαθλους σας που μπηκαν για να “μιλησουν πολιτισμενα” στον διαιτητη οχι σαν και μας τους “χωριατες”και μετα να μιλησετε για οτι πηγαμε ΕΜΕΙΣ το ποδοσφαιρο πισω και οσο για τους ΝΤΑΗΔΕΣ που ειπε ο προεδρος του ευαγορα ας δει πρωτα τους ΝΤΑΗΔΕΣ της ομαδας του και μετα να βαζει στο στομα του την ομαδα του πολυστρατου και τους ποδοσφαιριστες

Akis
Akis
7 years ago

Επειδη ολα αυτα που λετε και δηλωνετε εσεις οι ευαγοριτες δεξια και αριστερα ειναι ψεματα να ξερετε οτι οσα λετε οτι σας καναμε χθες θα τα κανουμε στον δευτερο γυρο για να μαθετε να σεβεστε… με αυτα που λεει ο προεδρος σας ντροπιαζει ενα ιστορικο σωματειο οπως ο ευαγορας… αληθεια τωρα ησασταν σε αλλο γηπεδο χθες ετσι; ποιος μπουκαρε στα αποδυτηρια του πολυστρατου με το ετσι θελω για να πλακωθει; ποιοι εβριζαν ποιοι εφτυναν κ ποιοι χτυπουσαν εκτος φασης; ποιους αδικησε ο πανασχετος καραγιαννης; κ επιτελους μερικες ΟΜΑΔΙΤΣΕΣ την καραμελα με τα 15χρονα σταματηστε την… το ποδοσφαιρο ειναι για αντρες και ας ειναι κ συνταξιουχοι!!!

taratata
taratata
7 years ago

ακουλη και συνταξιουχε τα παιδακια ειναι εκατο της εκατο ποιο αντρες απο εσας που φορατε και παντελονακια….τα ψεματα ξερουν πολυ καλα ολοι οσοι ηταν στο γηπεδο ποιος τα λεει…δεν υπαρχει ντροπη για ενα αγωνα που εαν πηγαινατε για πρωταθλημα να το καταλαβω (ποιο πρωταθλημα ετσι που ειστε ?)αλλα σε ενα τετοιο παιχνιδι σας εκαψε που δεν μπορουσατε να νικησετε (τα παιδακια) !!!!!!!χαμομηλι και υπνο !!

Λαερμενος
Λαερμενος
7 years ago

Ειστε τυχεροι που δεν εχουμε εδρα στα Λαερμα αλλα επειδη πηγαινουμε παντου στο 2ό γυρο θα δειτε πως ειναι να συμπεριφερε οπως λετε κυριε τακατακα…τελικα το πεναλτυ ηταν η τζαμπα κουραστηκαμε να σας κυνηγαμε…οσο για το χωριατες βλεπουμε καιμεσας τους πρωτευουσιανους τι χαρακτηρες ειστε και ποσο αντρες….στο 2ο γυρο οποιος ερθει απλα αοο εσας θα περασει καλα καιμσαν γηοεδουχους εσας