Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Επέστρεψε στις νίκες ο Διαγόρας!

Επέστρεψε στις νίκες ο Διαγόρας!

0
Dodekanisos

Την νίκη με 2-0 στο γήπεδο του Πανηλειακού πήρε ο Διαγόρας Ρόδου, σ’ ένα ματς που καλύτερος ήταν ο Γηραιός καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Σκόρερ ο Χατζησάββας και ο Ντουαλά.

Ανταποκριτής: Αντώνης Παναγόπουλος

Παιχνίδι κέντρου ήταν ουσιαστικά αυτό που παρακολουθήσαμε, με το πρώτο μέρος να έχει καλή εικόνα από το 20′ έως το 40′ . Το πρώτο 45λεπτο επισκιάστηκε από την κόκκινη που δέχθηκε η γηπεδούχος ομάδα και επέτρεψε τον Διαγόρα να ανοίξει το σκορ.Στο 19′ ο προπονητής του Πανηλειακού, Άγγελος Διγκόζης δέχθηκε την τιμωρία από τον διαιτητή, που δεν ήταν άλλη από το να αποβληθεί από το γήπεδο, λόγω των έντονων διαμαρτυριών του.Μετά το γκολ που σημειώθηκε το ματς πήρε άγρια ομορφιά με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται αρκετά συχνά για τις αποφάσεις του διαιτητή.
Στο δεύτερο 45λεπτο ήμασταν στο ίδιο έργο θεατές, με τον Πανηλειακό να ζητάει πέναλτι σε πτώση του Τσάμη, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να μην δίνει κάτι.Το ματς το καθάρισε ουσιαστικά ο Γηραιός στο 63′ όταν και ο Ντουαλά έκανε το 0-2. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Ρουτζιέρη χειρίστηκε όπως έπρεπε το ματς και πήρε το πολυπόθητο τρίποντο.

Το φιλμ του αγώνα:
Στο 31′ ο Χατζησάββας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Αρβανίτη,με τον δεύτερο να βλέπει την κίτρινη κάρτα για δεύτερη φορά και κατά συνέπεια την κόκκινη, με τον Διαγόρα να κερδίζει πέναλτι.
Στο 32′ ο Διαγόρας άνοιξε το σκορ με τον Χατζησάββα να ευστοχεί από τα 11 μέτρα.
Στο 35′ ο Μπουρλάκης μπήκε στην μεγάλη περιοχή και έστειλε την μπάλα άουτ σε πλασέ που είχε στο τετ-α-τετ με τον πορτιέρο του Πανηλειακού.
Στο 63′ ο Μουκίδης σέντραρε και ο Ντουαλά με κεφαλιά έγραψε το 0-2 που έμεινε μέχρι και το τέλος.

Οι συνθέσεις του αγώνα:
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καπετανάκης, Καμβύσης(51′ Χατζηστάμου), Αντωνόπουλος, Μπουρνέλης, Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Σταθάτος, Κωνσταντακόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Νικολόπουλος, Σωτηρόπουλος(81′ Πλαστουργός)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ: Τσάμης, Παγώνης, Κρητικός, Προβατίδης, Μπαξεβάνου, Γιώργου, Καρπαθάκης(45′ Μουκίδης), Χατζησάββας(92′ Ντερτιλής), Γλυνός(78′ Τσαγκαράς), Μπουρλάκης, Ντουαλά(84′ Δήμας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments