Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Επέστρεψε στις νίκες ο Διαγόρας

Επέστρεψε στις νίκες ο Διαγόρας

0
Dodekanisos

Αγχωτική νίκη με σκορ (1-0) επί του ΑΟ Λουτρακίου πέτυχε ο Διαγόρας, ο οποίος ανέβηκε στους 18 βαθμούς και στην τρίτη θέση. Σκόρερ για τους “κυανέρυθρους” ο Αγγελούδης.

Οι “κυανέρυθροι” μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, πήραν την κατοχή της μπάλας και δεν άφησαν το Λουτράκι να φανεί απειλητικό παρά μόνο ελάχιστων περιπτώσεων. Ο “γηραιός” κατάφερε να προηγηθεί στο 17′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πέεφ, ο Σκάρος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Αγγελούδης με κοντινή κεφαλιά, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του Διασσινού για το (1-0), πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του Διαγόρα. Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη συνέχισαν να έχουν την κατοχή και στο 26′ έχασαν τεράστια ευκαιρία να κάνουν δύο τα τέρματα τους, όταν μετά από ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Γεωργίου, ο Σουάνης αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καλός, με αποτέλεσμα το Λουτράκι να ξεκινήσει καλύτερα. Οι φιλοξενούμενοι στο 54′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, όταν στο 54′ ο Γεωργίου βρέθηκε στην περιοχή του Στεφανάκου, όμως το σουτ του βρήκε την τελευταία στιγμή σε παίκτη του Διαγόρα και πέρασε κόρνερ. Η απάντηση του Διαγόρα ήταν άμεση και στο 62′ ο Αγγελόυδης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Διασσινού. Στο 64′ το σουτ του Δημήτρη Στασινόπουλου πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Στεφανάκου. Η τελευταία ευκαιρία για τον Διαγόρα ήρθε στο 89′ όταν ο Πέεφ βρήκε τον Σουάνη, όμως ο επιθετικός του “γηραιού” έστειλε την μπάλα αουτ.

Το φιλμ του αγώνα:

17′ Κόρνερ του Πέεφ κεφαλιά του Σκάρου στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Αγγελούδης με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0).

26′ Γύρισμα του Γεωργίου στον Σουάνη που αστόχησε από καλή θέση.

54′ Σουτ του Γεωργίου η μπάλα την τελευταία στιγμή κατέληξε σε αντίπαλο παίκτη και απομακρύνθηκε.

62′ Σουτ του Αγγελούδη μέσα από την περιοχή η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Διασσινού.

64′ Μετά από φαουλ του Σιώκου, η άμυνα του Διαγόρα δεν λειτούργησε σωστά, η μπάλα έφτασε στον Στασινόπουλο Δ, όμως το πλασέ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Συνθέσεις:

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Χειμωνέττος, Μεντής, Προβατίδης, Γεωργίου (66′ Βελλίνης), Σουάνης, Αγγελούδης (85′ Καρπαθάκης), Σκάρος (57′ Σερτζίνιο), Βελέτης, Πέεφ (91′ Ρούνιτς).

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Διασσινός, Στασινόπουλος Δ, Τσώκος (66′ Λάκα), Ντερτιλής, Τσορμπατζίδης, Πετρίδης (74′ Ζερβός), Γούλας, Σιώκος, Δαλκαφούκης (84′ Γεωργούλιας), Στασινόπουλος Ε, Γεωργίου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments