Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Επέστρεψε στις νίκες ο Άρης Αρχ.

Επέστρεψε στις νίκες ο Άρης Αρχ.

0
aris lardos
Dodekanisos

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε ο Άρης Αρχαγγέλου (μετά την ήττα με ΑΕΡΑ με 3-1 στ΄ Αφάντου) αφού κέρδισε εύκολα με 5-1 τον Κλεόβουλο εντός έδρας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Στο ξεκίνημα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα ωστόσο το σύνολο του Δημήτρη Δογιάμα σκόραρε κάνοντας το 0-1. Ο Πιτσουρδάκης έκανε την σέντρα και ο Κολιοκώστας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτό το σκορ έμεινε έως το τέλος της ανάπαυλας.
Στην επανάληψη ο Άρης μπήκε αποφασισμένος αφού πολύ γρήγορα στο 47΄ ο Μπαϊρακτάρης με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 60΄ ήρθε η ολική ανατροπή του σκορ για την ομάδα του Στάθη Φαρμακίδη καθώς ο Μάριος Μπαϊρακτάρης και πάλι με σουτ έκανε το 2-1. Στο 71΄ ο Μαρκόπουλος πάσαρε στο Μπαϊρακτάρη και αυτός σε κενή εστία έκανε το 3-1 πετυχαίνοντας προσωπικό χατ τρικ. Δύο λεπτά αργότερα ο δημιουργός Μαρκόπουλος έγινε σκόρερ κάνοντας το 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Σκυλλαράκης στο 87΄ με κοντινό πλασέ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Πατσιόπουλος (Βασιλείου, Αναστασοπούλου)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Γκίκας, Ζαρκαδούλας, Γιαννιού, Πατσιαούρας, Κοντόγιαννος (85΄ Κουτσουμπάρης), Κοτσίκος (78΄ Παρδαλός) Συμεωνίδης, Θοδωρή (78΄ Σκυλλαράκης), Μαρκόπουλος, Μπαϊρακτάρης
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Κουκουτσέλας, Χαμιτάι, Κολιάδης (63΄ Τόμας), Κακλαμάνος Μ., Παπαοικονόμου (78΄Πέθακας), Κωστάκης (78΄ Κλημαντής), Πιτσουρδάκης, Κακλαμάνος Α., Κολιοκώστας, Χαρίτος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments