Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕ Κατταβιάς

Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕ Κατταβιάς

0
katavia rodiakos
Dodekanisos

Στις νίκες επέστρεψε η ΑΕ Κατταβιάς. Η ομάδα του Μανώλη Βασιλειάδη κέρδισε στο Ενωσιακό γήπεδο τον Ροδιακό με 3 – 0 και έτσι μπορεί να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στο πρωτάθλημα. Στο ξεκίνημα οι γηπεδούχοι πάντως τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην καλοστημένη άμυνα του Ροδιακού και χρειάστηκαν δυο πέναλτι για να μπορέσουν να αποκτήσουν ένα σημαντικό προβάδισμα. Τα δυο αυτά γκολ τους βοήθησαν πολύ ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Στο 42’ ο Τσακίρης μάρκαρε το Νίκα και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο «παθών» κάνοντας το 1 – 0. Δεν πέρασαν δυο λεπτά και στο 43’, ο Νίκας ανατράπηκε και πάλι από τον Τσακίρη και ο διαιτητής έδωσε νέο πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Νίκας και έκανε το 2 – 0. Στο 66’ ο Τσακμακίδης με ψηλοκρεμαστό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Οικονόμος, Μπουμπουλάκης, Φιντικάκης (52’ Ζούνης), Αμοιρόπουλος, Γεωργίου, Καβάζης, Κουμπιάδης (46’ Ράδος), Τσακμακίδης, Νίκας, Μερκούρης, Τόσκα (62’ Γκιόζι)
ΡΟΔΙΑΚΟΣ: Κνιφάτι, Τσιμπιδάκης, Παπαδιός (62’ Τσαγκαράκης), Τσακίρης, Κλάψης, Καραμπέτσος, Κολωβός, Καρασάββας (73’ Βαραββάς), Πούλης (77’ Αντωνιάδης), Παπανικολάου Κ., Παπανικολάου Ευ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments