Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Επέστρεψε στα χώματα της πατρίδας του ο 39χρονος  Σινάν Κούρτογλου

Επέστρεψε στα χώματα της πατρίδας του ο 39χρονος  Σινάν Κούρτογλου

0
Dodekanisos

Επέστρεψε στη πατρίδα του ο αδικοχαμένος 39χρονος  Σινάν Κούρτογλου από τη Σμύρνη, που έχασε τη ζωή του όταν η μοίρα του έστησε καρτέρι έξω από το μπαράκι της Κω την ώρα του σεισμού. Ο άτυχος νέος περπατούσε στο δρόμο την ώρα που γκρεμίστηκε ο εξωτερικός τοίχος του μπαρ και τον καταπλάκωσε.

Χθες ήρθαν από την Τουρκία οι γονείς κι ο αδελφός του προκειμένου να παραλάβουν την σορό του και σήμερα μετά τα διαδικαστικά αναχώρησαν μέσα σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού για το σπίτι τους.

Η σορός του έφθασε με όχημα του Βακούφ Κω από το νεκροτομείο του νοσοκομείου  στο φέρι μποτ προς την  Αλικαρνασσό, συνοδεία του Πρόξενου της Τουρκίας στη Ρόδο, του Ιμάμη Κω, του Πρόεδρου του Βακούφ, του Πρόεδρου και των μελών του συλλόγου Μουσουλμάνων Κω, του Αστυνομικού Διευθυντή Κω και πολλών ελληνικών και ξένων ΜΜΕ, που ήταν εκεί για να καλύψουν το γεγονός.«Δυστυχώς χαρές και λύπες είναι κοινές για τους δύο λαούς. Κι αυτή τη φορά οι δύο περιοχές επλήγησαν από κοινού από το σεισμό. Είχαμε το θλιβερό καθήκον να στείλουμε τη σορό στην Τουρκία.Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στις δύσκολες στιγμές που περνάνε οι δύο περιοχές και τις ευχές μας για  ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Εκφράζουμε επίσης τις θερμές ευχαριστίες  μας στην Αστυνομικής διεύθυνση και το Λιμεναρχείο Κω για την άψογη συνεργασία που είχαμε για την ομαλή επιστροφή 500 Τούρκων επισκεπτών στο Μπόντρουμ. Καθώς και όλες τις ελληνικές  αρχές που έκαναν ότι μπορούσαν επί του θέματος.  Και πάλι εκφράζω τις ευχαριστίες τις ευχαριστίες μου ευχόμενος να μην ξαναζήσουμε ποτέ τέτοιες στιγμές», δήλωσε στο aegeanews.gr ο Τούρκος πρόξενος στη Ρόδο, Baris Kalkavan.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments