Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Eπέστρεψε και έχει “άγριες διαθέσεις”

Eπέστρεψε και έχει “άγριες διαθέσεις”

2
DSCN1699
Dodekanisos
H Aναγέννηση / Ιάλυσος πέρασε θριαμβευτικά από τους Αγ. Απόστόλους κερδίζοντας τον Ευαγόρα με 3-0, προσπαθώντας παράλληλα να ξεπεράσει το “χαστούκι” της τιμωρίας, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι ήρθε για να μείνει και να παλέψει μέχρι τέλους για τον τίτλο. Στα πρώτα λετπά του αγώνα οι γηπεδούχοι ενώ ήταν αυτοί που θα έπρεπε να προηγηθούν πρώτοι με τον Τσομάνι να εκτελεί φάουλ και τον Κεφάλα να μπλοκάρει την τελευταία στιγμή, αντ’ αυτού δέχθηκαν το γκολ που έδωσε στους φιλοξενούμενους το κεφάλι στο σκορ. Στη συνέχεια η Αναγέννηση έιχε την υπεροχή, αλλά οι γηπεδούχοι κοιτάζοντας τους στα μάτια κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ χαμηλά και να πιστέψουν σε κάτι καλύτερο για το δεύτερο μέρος, το οποίο όμως δεν είχε την επιθυμιτή εξέλιξη και τους έφερε ακόμα πιο πίσω στο σκορ δεχόμενοι άλλα δύο γκολ μέχρι το τέλος του αγώνα.

Φάσεις/γκολ

6′ Στη γραμμή και με δεύτερη προσπάθεια έσωσε ο Κεφάλας το φάουλ του Τσομάνι.
10′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αξιώτη ο Σπάρταλης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Πετσλίκης απομάκρυνε προσωρινά τη μπάλα, η οποία γύρισε στον Αλή- ογλού και με ανάποδο ψαλιδάκι έκανε το 0-1.
43′ Μετά από σέντρα του Παφιάκη, ο Σπάρταλης προσπάθησε με πλασέ μέσα από την περιοχή να στείλει τη μπάλα στο πλεκτό, αλλά ο Πετσλίκης είπε “οχι” έδιωξε τον κίνδυνο.
51′ Με δυσκολία μπλόκαλε ο Κεφάλας το σουτ του Τσομάνι από αριστερά , μετά από πάσα του Απόστολόπουλου.
56′ Ο Πετσλίκης “τεντώθηκε” και εντέλει αποκορούσε την σέντρα- σουτ του Παφιάκη από δεξιά,αλλά στην εξέλιξη της φάσης ο Φωτεινή “εκδικήθηκε” κάνοντας από κοντά το 0-2.
83′  Ασταθώς απόκρουσε ο  Πετσλίκης το σουτ του Στεργιόπουλου μετά από πάσα του Σπαρταλη και στην επαναφορά ο Γαϊτάνος προσπάθησε με ψηλοκρεμαστό πλασέ να κάνει το 0-3, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
86′ Μετά από συνδυασμό Αγγελόπουλου Π. – Σιαμαντούρα και σέντρα του τελευταίου από δεξιά, ο Απόστολόπουλος από την καρδιά της άμυνας έπιασε την κεφαλιά , αλλά έφυγε ψηλά πάνω από τα δοκάρια.
88′ Μετά από πάσα του Αλή- ογλού ο Στεργιόπουλος αφού πέρασε και τον Πετσλίκη πλάσαρε σε κενή εστία διαμορφώνοτας το 0-3.
93′ Ο Χατζημιχαήλ αμαρκάριστος εκανε το διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα δεν πήρε την επιθυμιτή τροχιά και κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.
94′ Ο Σπάρταλης με προσποίηση και σουτ από το ύψος της περιοχής προσπάθησε να διευρύνει το σκορ, αλλά ο Πετσλίκης μπλόκαρε σταθερά.

Με λάθη η διαιτησία του Παπαβασιλείου με βοηθούς τους Χαρισμανίδη και Καλκαβούρα.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Αγγελόπουλος Σ.Π. , Αποστολόπουλος και Τσομάνι  ενώ από τους φιλοξενούμενους διακρίθηκαν οι Αξιώτης, Σπάρταλης και Φωτεινής.

Eυαγόρας: Πετσλίκης, Τσιώνης, Χατζηνικόλας, Παναγιώτου, Αγγελόπουλος, Αλαφάκης, Τσομάνι(88′ Χατζηνικόλας Π.), Φράγκος(58′ Κώστας), Λυμπέρης(46′ Σιαμαντούρας), Αγγελόπουλος Π., Αγγελόπουλος Σ.Π.

Αναγέννηση/Ιάλυσος: Κεφάλας, Φωτεινής, Πιτσουρδάκης, Χατζημιχαήλ, Κρομμύδας, Αξιώτης(76′ Ντεμκόλη), Παφιάκης(58′ Στεργιόπουλος), Αλή-ογλού, Σπάρταλης, Σαχίνης, Σταυλάς(66′ Γαϊτάνος).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nikos
nikos
12 years ago

mpravo sthn anagennisi nisou rodou gia thn nikh me ton eyagora.pame dynata

euagoras
euagoras
12 years ago

na peis megale k mpravo stous filathlousas pou den kseroun k pia omada ipostirizoun,oute pos legete i omada den kseroun.re triantenoi eiste polu noumera k gia auto sas douleuoun kanonika