Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Βλέπει» Αθανασόπουλο η Ρόδος

«Βλέπει» Αθανασόπουλο η Ρόδος

0
athanasopoulos
Dodekanisos
Mπορεί η Ρόδος να έχασε τον τερματοφύλακα της ,καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Βασίλης Παπαδόπουλος δέχθηκε πρόταση από τον Πλατανιά Χανίων, παρολα αυτά τα “ελάφια” βρίσκονται πολύ κοντά στον αντικαταστάτη του.
Συγκεκριμένα ο  Βασίλης Παπαδόπουλος πριν δύο μέρες δέχθηκε κρούση από τον Πλατανιά Χανίων και φάνηκε στα μάτια του ότι ήθελε να την δεχθεί. Ο πρόεδρος της Ρόδου κ. Ψέλλας είναι από τους ανθρώπους που έχει κατανόηση και ηγείται μιας ομάδας που ποτέ δεν έκοψε τα φτερά και την τύχη κανενός ποδοσφαιριστή της γι’αυτό και η επιθυμία του παίχτη έγινε αμέσως αντιληπτή και κατανοητή και φυσικά δεχτή.
Μετά από αυτό το κενό που δημιουργήθηκε κάτω από τα γκολποστ , τα “ελάφια” βγήκαν στο σεργιάνι για την απόκτηση νέου τερματοφύλακα. Δε χρειάστηκε να πάνε πολύ μακριά και να ψάξουν πολύ καθώς βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις με έναν γκολκίπερ από την καλλιθέα ονόματι Αθανασόπουλο. Βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο και το μόνο που μπορούμε να πουμε με βεβαιότητα είναι το ενδιαφέρον της Ρόδου και για τον εν λόγο γκολκίπερ, χωρίς όμως αυτό το ενδιαφέρον να είναι και το εισιτήριο για την απόκτηση του.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Χρήστος Αθανασόπουλος είναι γεννηθείς του 1982 , έχει ύψος 1,88, κατάγεται από τα Γιάννενα και η προηγούμενη του ομάδα είναι η Καλλιθέα, ενώ πριν από αυτήν αγωνιζόταν με τα χρώματα της Αναγέννηση Άρτας.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments