Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Έπεσε» στο τέλος!

«Έπεσε» στο τέλος!

0
DSCN0034
Dodekanisos

Άτυχος ο Ιάλυσος! Οι «ερυθροκίτρινοι» έχασαν με 4 – 3 από τον Ατσαλένιο στην Κρήτη δεχόμενοι το 4ο τέρμα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι «ερυθροκίτρινοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ όμως στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και με χατ – τρικ του Τριανταφύλλου προηγήθηκαν με 3 – 1 στις αρχές της επανάληψης. Οι παίκτες του Ιάλυσου όμως δεν το έβαλαν κάτω και παίζοντας με μεθοδικά και με πολύ πίστη, έφθασαν στο 3 – 3 από το 67’ μέχρι και το 83’. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη θα μπορούσε να πάρει έστω τον πολύτιμο βαθμό, ένα γκολ στο 94’ έδωσε το «τρίποντο» στο Ατσαλένιο.
Τα γκολ
Στο 14’ ο Ρεκλείτης με ένα ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ για τον Ιάλυσο (0 – 1). Στο 22’ ο Ατσαλένιος έφθασε στην ισοφάριση με πέναλτι το οποίο υποδείχθηκε από τον διαιτητή για χέρι του Αρχοντούλη. Το εκτέλεσε ο Τριανταφύλλο κάνοντας το 1 – 1. Στο 28’ ο ίδιος παίκτης μπήκε στην περιοχή και με σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (2 – 1). Στο 50’ ο Τριανταφύλλου και πάλι με ισχυρό σουτ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 1. Από εκεί και πέρα άρχισε η αντεπίθεση του Ιάλυσου. Στο 70’ ο Δελαπόρτας με ωραία προσπάθεια και σουτ από το ύψος σχεδόν της μεγάλης περιοχής, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 3 – 2. Στο 83’ από κόρνερ του ίδιου παίκτη, ο Βαλιτζό με κεφαλιά πέτυχε το 3 – 3. Στο 94’ όμως ο Χαρίτος με κεφαλιά μετά από φάουλ του Σταθόγλου διαμόρφωσε το τελικό 4 – 3!
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ: Γιαγκόζης, Αραβιάκης, Παπαδομιχελάκης, Φραγκιαδάκης, Βρεττός, Σταθόγλου, Χατζηανδρέου (70΄ Πετράς), Ρουμπάκης (75’ Χαρίτος), Μπουτσάκης, Αμπντουραχμάνι (59΄ Καρδελάς), ΤριανταφύλλουΙΑΛΥΣΟΣ: Χειμωνέττος, Λίτσος, Αχείμαστος (59΄ Διακουράκης), Αρχοντούλης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Χατζηπέτρος (53΄ Βαλιτζό), Σπάρταλης, Παπασπύρου (80’ Καρπαθάκης), Παυλίδης, Δελαπόρτας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments