Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Έπεσε η αυλαία στο PORTO ANGELI RHODES CUP SQUASH OPEN 2018

Έπεσε η αυλαία στο PORTO ANGELI RHODES CUP SQUASH OPEN 2018

0
Dodekanisos

Ο Πατρινός Απόστολος Βανταράκης και η Βρετανίδα Baverly Brockway ήταν οι μεγάλοι νικητές του πολύ όμορφου τουρνουά που διοργάνωσε ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης στο θαυμάσιο και φιλόξενο ξενοδοχείο PORTO ANGELI στα Στεγνά Αρχαγγέλου με την επωνυμία PORTO ANGELI RHODES CUP SQUASH OPEN 2018.  Όλοι οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο καινούργιο γήπεδο του ξενοδοχείου που είναι Διεθνών προδιαγραφών και προσφέρει πολλές ανέσεις τόσο στους αθλητές όσο και στους θεατές.

Στον μεγάλο τελικό των ανδρών, ο Απόστολος Βανταράκης (πρών πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Τοιχοσφαίρισης) αντιμετώπισε τον Ροδίτη Θεόδωρο Χατζηστρατή τον οποίο και κέρδισε με 3 – 2 σετ (14-12, 4-11, 8-11, 11-9, 12-10) μετά από ένα συγκλονιστικό και γεμάτο αγωνία παιχνίδι. Ο Χατζηστρατής πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις σε όλη τη διάρκεια του ωστόσο ηττήθηκε στις λεπτομέρειες. Τρίτος ήταν ο Φινλανδός Kim Korhonen που επικράτησε του “δικού μας” Χάρη Λουκαρά με 3 – 0 σετ (11-8, 11-9, 11-5).

Η Βρετανίδα Brockway που ήταν και η νικήτρια του τουρνουά στο SHERATON τον περασμένολ Ιούνιο, ήρθε στα Στεγνά με τον τίτλο του φαβορί και κατάφερε να τον επιβεβαιώσει απέναντι στην Ροδίτισσα Άννα Τομάζου. Η Brockway έλεγχε σε μεγάλα διαστήματα τον αγώνα και κατάφερε να κερδίσει με 3 – 0 σετ (11-8, 12-10, 11-9). Η Τομάζου δεν έπαιξε άσχημα ωστόσο στους κρίσιμους πόντους υπέπεσε σε λάθη τα οποία στοίχισαν. Την τρίτη θέση κατέκτησε η Ροδίτισσα Κική Σπάρταλη που κέρδισε την Πατρινή Ιωάννα Βελισσάρη με 2- 0 σετ (11 – 9, 11 – 1).

Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, ο Ροδιακός Όμιλος διοργάνωσε μια σεμνή και “ζεστή” τελετή απονομής προκειμένου να απονείμει τα έπαθλα στους νικητές. Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Τοιχοσφαίρισης Νίκος Δημητριάδης ο οποίος και συναχάρη τους διοργανωτές για το τουρνουά. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκ μέρους του Ροδιακού Ομίλου Τοιχοσφαίρισης, ο πρόεδρος Χάρης Λουκαράς ευχαριστήσε ιδιαιτέρως τη διεύθυνση του ξενοδοχείου για την πολύ όμορφη φιλοξενία τις τελευταίες τρεις ημέρες. Σε όλους τους νικητές δόθηκαν και δώρα προσφορά του ξενοδοχείου PORTO ANGELI.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments