Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Έπεσε η αυλαία με πρωταθλητή τον Σαββάκη!

Έπεσε η αυλαία με πρωταθλητή τον Σαββάκη!

0
Dodekanisos

Ολοκληρώθηκε σήμερα (Κυριακή) το Τοπικό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου για το 2020, στις κατηγορίες Ανδρών-Εφήβων, Μάστερ, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων στην περιοχή Άγιου Σουλά.

Στον κοινό αγώνα Εφήβων-Ανδρών, ο Σταμάτης Σαββάκης , ο Κυριάκος Παπασταματάκης και ο Ιάκωβος Κούρος από τον Ροδήλιο Π. Ο. Ρόδου , ήταν οι νικητές του αγώνα αντοχής Ανδρών-Εφήβων. Έγινε ένας συναρπαστικός αγώνας και οι αθλητές του Ροδήλιου έδειχναν από την αρχή, ότι δεν συμβιβαζόντουσαν με κάτι λιγότερο από τις τρεις πρώτες θέσεις, τα κατάφεραν και κέρδισαν τις εντυπώσεις των παρευρισκομένων.
Στις κατηγορίες Masters Α, Β Γ&Δ αντίστοιχα οι τρεις αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο ήταν ο Δημήτριος Χατζηδημήτρης από τον Π.Ο. Κω και ακολούθησαν οι αθλητές Χαράλαμπος Νικολάου και Κωνσταντίνος Βιτζηλαίος, από τον ΑΣΡ Έλαφος.
Στις κατηγορία Παιδων (οπεν) οι τρεις αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο ήταν ο Μιχαλης Σαββάκης από τον Ροδήλιο Π. Ο. Ρόδου και ακολούθησαν οι αθλητές Βασίλης Μιτζελος από τον Γ.Σ.Διαγορας και Ανδρέας Σκαλίδης, από τον Ροδήλιο Π. Ο. Ρόδου.

Όλα τα αποτελέσματα είναι:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments