Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Επεισόδιο με παίκτες του ΑΟ Δικαίου

Επεισόδιο με παίκτες του ΑΟ Δικαίου

0
2
Dodekanisos

Διαστάσεις έχει πάρει στην τοπική κοινωνία της Κω, το επεισόδιο που είχαν ανήμερα  του Πάσχα, ξένοι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Δικαίου, με θαμώνες καφετέριας στο Πυλί. Όπως κατήγγειλαν θαμώνες της καφετέριας, που δέχθηκαν επίθεση από τους ποδοσφαιριστές, οι τελευταίοι «ενοχλούσαν» με αισχρά λόγια, για πολλή ώρα ανήλικα κορίτσια, ενώ αργότερα επιτέθηκαν και χτύπησαν στο μάτι έναν 32χρονο.
Το σημαντικότερο, όπως μας είπαν, είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα ο ένας, προκαλεί επεισόδιο, ζητώντας ταυτόχρονα από την διοίκηση, να πάρει μέρος και να τιμωρήσει παραδειγματικά τους ποδοσφαιριστές.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ  ΘΥΜΑΤΟΣ
Αναλυτικά η επιστολή θύματος της επίθεσης, αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Σε μία καφετέρια, που βρισκόμασταν με παρέα, μέσα σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον, με πολύ διασκέδαση, ξαφνικά εμφανίζονται 3 «άνθρωποι» του ΑΟ Δικαίου. Ηρθαν για να δείξουν ότι μπορούν να πειράζουν οποιονδήποτε, έστω κι αν είναι ανήλικος. Εμείς ως ντόπιοι, μετά από πολλά αισχρά «κοπλιμέντα» εις βάρος των 15χρονων και 17χρονων κοριτσιών, έπρεπε να πάρουμε μέρος, αλλά αυτοί μάλλον δεν ήξεραν να μιλάνε, απλά ήθελαν να δείξουν ότι ξέρουν να παλεύουν…
Αφού η κατάσταση ηρέμησε προς στιγμή και έδωσαν τα χέρια, ήθελαν να το συνεχίσουν οι «νταήδες», με αποτέλεσμα να φωνάξει ο ένας παίχτης, κάποιον από την παρέα να πάνε έξω, για να «λύσουν» την παρεξήγηση, αλλά τελικά απ’ ότι φάνηκε, αυτός στην Πατρίδα του, έχει μάθει να λύνει τις παρεξηγήσεις ύπουλα, με μπουνιά στο μάτι. Και όταν την επόμενη μέρα ρωτήθηκε, ο Πρόεδρός του ΑΟ. Δικαίου κ. Πίτσης, με ποιο δικαίωμα σηκώνει χέρι σε κάποιον άγνωστο, η απάντησή του ήταν «όταν είναι μεθυσμένοι, δεν πρέπει να τους μιλάτε».
Μπράβο και  στη διοίκηση της ομάδας που τους στηρίζει και καλεί στα κρυφά συμβούλιο, με τις δικές τους κλίκες, χωρίς να πάρει την γνώμη ανθρώπων που ήταν παρόντες, για να καλύψουν, για άλλη μία φορά το συμβάν…
Τέλος, αντί να ζητήσουν συγνώμη, έστω και δυο μέρες μετά, αυτοί μας βλέπουν και μας φτύνουν. Πείτε μου, αν γινόταν κάτι χειρότερο, θα ζητούσαν συγνώμη απ’ τους γονείς μας;;;
Υ.Γ. Τελικά εμείς φταίμε που τους στηρίζαμε τόσον καιρό αλλά το μόνο που τους αξίζει είναι ΦΤΥΣΙΜΟ!!!!
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Η διοίκηση της  ομάδας, όπως πληροφορηθήκαμε, κάλεσε έκτακτο συμβούλιο για το συμβάν, καλώντας σε απολογία τον παίχτη (δεν τιμωρήθηκε), ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε αρχικά, ο ίδιος επίθεση και αργότερα χτύπησε τον νεαρό, για να προστατεύσει την σωματική του ακεραιότητα.
Η διοίκηση θεωρεί ότι το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, χωρίς να υπάρχει λόγος, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι αν ήταν ένα επεισόδιο μεταξύ ντόπιων, δεν θα συζητιόνταν ούτε την επόμενη μέρα.
Για το παραπάνω συμβάν, να σημειωθεί ότι έχει γίνει και καταγγελία στην Αστυνομία και απ’ ότι φαίνεται, η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και αυτή θα κρίνει το πώς έχουν γίνει τα γεγονότα και ποιος λέει την αλήθεια.
Πηγή: Εφημερίδα “Bήμα της Κω”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments