Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Επεισοδιακή νίκη του Κολοσσού Κάστρου

Επεισοδιακή νίκη του Κολοσσού Κάστρου

1
kolossos aspida
Dodekanisos

Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Κολοσσός Κάστρου καθώς κέρδισε δύσκολα με 1-0 την Ασπίδα Σαλάκου. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατοχή της μπάλας, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Παπαθεοδώρου. Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι ο Κολοσσός είχε τον έλεγχο αλλά στις καθυστερήσεις βρήκε την λύση να πετύχει γκολ και να πάρει την νίκη. Στο 53΄αποβλήθηκε ο προπονητής των γηπεδούχων Κώστας Πάττας λόγω διαμαρτυρίας στον διαιτητή επειδή πήρε την απόφαση του πίσω, σε πέναλτι που έδωσε, μετά από υπόδειξη του βοηθού του, ενώ στο 67΄αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Τριπολίτης για χτύπημα σε αντίπαλο. Στο 62΄ο Κολοσσός κέρδισε πέναλτι με τον Διακαναστάση, το εκτέλεσε ο Έλληνας αλλά ο Εγγλέζος απέκρουσε και μπλόκαρε την μπάλα. Μετά από τρία λεπτά αποβλήθηκε ο Καραγιάννης με δεύτερη κίτρινη κάρτα όταν μετά την αλλαγή που του έγινε με τον Πόγια κλώτσησε με δύναμη μια μπάλα ενώ στο 85΄αποβλήθηκε ο Βαρέλης με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο. Το γκολ που λύτρωσε τον Κολοσσό πέτυχε στο 91΄ ο Πάττας με προβολή.
Διαιτησία: Παπαβασιλείου-Τσιγάρας-Μοσχάτος.
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Καστανάκης ,Έλληνας, Διακαναστάσης, Αγγελάκης, Πάττας, Χατζησάββας, Καραγιάννης (69΄Πόγιας), Βαρέλης, Κοσμάς, Αλαφάκης, Σαββίδης.
ΑΣΠΙΔΑ: Παπαθεοδώρου, (30΄λ.τ. Εγγλέζος), Χατζηκυριάκος, Τριανταφύλλου, Λαγός (65΄ Τριπολίτης), Καραβόλιας, Ιρίμια, Γιουτζεσόϊ, Λαθούρης, Μάχλης Ν.,Σεβδαλής (Μάχλης Μ.), Καραγιάννης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nikos
nikos
10 years ago

re patta kai me tin salako i dietisia sou fteei??? eleos pia……