Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έπεισε και πάλι η Ρόδος

Έπεισε και πάλι η Ρόδος

0
Dodekanisos

Βελτιωμένος και ο Ιάλυσος που δεν είναι όμως ακόμα έτοιμος

Άλλη μια πειστική εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα η Ρόδος η οποία επικράτησε με 1 – 0 του Ιάλυσου σε φιλικό παιχνίδι που αυτή τη φορά έγινε στο “Οικονομίδειο’ γυμνάστηριο. Οι “πράσινοι”, όπως και στο φιλικό του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μια εβδομάδα πριν, έτσι και σήμερα έδειξαν πιο έτοιμοι απ’ ότι ο αντίπαλος τους που είναι φανερό πως ψάχνει ακόμα τον ρυθμό και τη συνοχή του και αυτό είναι απολύτως λογικό μιας και ξεκίνησε πιο αργά την προετοιμασία του ενώ δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει και το ρόστερ του ενόψει της νέας χρονιάς. Πάντως, σε σχέση με το φιλικό της περασμένης εβδομάδας, οι “ερυθροκίτρινοι” έδειξαν σαφή βελτίωση και μπόρεσαν στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου να έχουν περισσότερο την κατοχή της μπάλας και να ελέγχουν τον αγώνα. Στο ίδιο χρονικό σημείο, η Ρόδος έδειξε τις σημαντικές επιθετικές της αρετές που είναι η ταχύτητα της από τα πλάγια, κάτι το οποίο δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων. Στο φιλικό συμμετείχε στο βασικό σχήμα και ο νεοαποκτηθείς Αντώνης Γιόνδης που έδειξε ότι σαφώς και έχει την ποιότητα να βοηθήσει τα “ελάφια” στο νέο προωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στην επανάληψη έγιναν αρκετές αλλαγές και από τους δυο προπονητές με αποτέλεσμα να αλλάξει εντελώς ο ρυθμός του παιχνιδιού και το διάστημα αυτό να μην προσφέρεται για την εξαγωγή πολλών συμπερασμάτων.
Το μοναδικό τέρμα σημειώθηκε στο 22′ όταν ο Πατηνιώτης ανέτρεψε στην περιοχή τον Γιόνδη και ο Τάσος Σιδηρόπουλος υπέδειξε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ραχίμ. Ο Ανδράλας πάντως έπεσε στη σωστή γωνία (αριστερά), βρήκε τη μπάλα αλλά αυτή χτύπησε με δύναμη στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα (0 – 1).

Στο 10′ ο Γιόνδης με ωραία πάσα “βρήκε” τον Μπίσα στην πλάτη της άμυνας ο οποίος πλάσαρε αλλά ο Ανδράλας κατάφερε να κοντράρει με το σώμα του τη μπάλα.
Στο 42′ ο Σταυλάς μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και έκανε τη σέντρα με τον Πατηνιώτη να κάνει την κεφαλιά αλλά να διώχνει η άμυνα της Ρόδου πάνω στη γραμμή, στην πιο σημαντική στιγμή για τον Ιάλυσο στο παιχνίδι.
Στο 44′ ο Γεωργίου από τα δεξιά, “έσπασε” τη μπάλα στον Μπουντόπουλο σχεδόν στο ύψος της περιοχής και αυτός επιχείρησε το σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σιδηρόπουλος (Κοκμότος, Πατσιόπουλος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Σταυλάς, Πατηνιώτης, Μακρυδημήτρης, Ομπίνα, Ρεκλείτης, Δελαπόρτας, Νατσιόπουλος, Σερτζίνιο, Παπαδόπουλος, Πεταυράκης (Έπαιξαν και οι Γκάρας, Δαλαμήτρας, Χειμωνέττος, Τερζίου, Ρούσσος, Μισέλ, Γιώργου, Κουγιός, Ματρσάκης, Λαμίν και Κάτσης)
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Διαμαντής, Παπαθανασίου, Νικολόπουλος, Σουλάϊ, Κανταρτζής, Τριχάκης, Κλιγγόπουλος, Ραχίμ, Γιόνδης, Μπουντόπουλος, Μπίσα (Έπαιξαν και οι Γεωργίου, Βουργουντζής, Αλιμερκάϊ, Χατζηπέτρος, Δημουλάς, Κεχαγιόγλου και Αγγελίδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments