Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Επανήλθε στις νίκες η ΑΕ Κύπρου

Επανήλθε στις νίκες η ΑΕ Κύπρου

0
Dodekanisos

Στις νίκες επανήλθε η ΑΕ Κύπρος η οποία επικράτησε του ΑΟ Σύμης με 3 -1 σε παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα».

Ο ΑΟ Σύμης αιφνιδίασε τους αντιπάλους του και πριν συμπληρωθεί το 1’ λεπτό (στο 30΄’) προηγήθηκε στο σκορ με ατομική προσπάθεια και πλασέ του Λινγκάνσι (1 – 0). Οι της ΑΕ Κύπρου ξαφνιάστηκαν αλλά μπόρεσαν σταδιακά να βρουν τα πατήματα τους και να φθάσουν την ισοφάριση στο 30’ με πλασέ μέσα από την περιοχή από τον Τριπολίτη (1 – 1). Στην επανάληψη η ΑΕ Κύπρου συνέχισε να είναι καλύτερη και στο 57’ ο Νίκας έκανε το 2 – 1 και στο 89’ ο Χωρίτης διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1 με σουτ μέσα από την περιοχή.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κάζας (Κυριακίδης, Αναστασοπούλου)

ΑΟ ΣΥΜΗΣ: Τσαβαρής, Τσαουσέλης, Χατζηπέτρος Ν., Χατζηπέτρος Μ., Καραγιάννης, Ζουρούδης, Rrapi, Λινγκάνσι, Hoxha (66’ Βαλσάμης), Κουμπιάδης (46’ Στεφάνου), Τσίκκης
ΑΕ ΚΥΠΡΟΥ: Τύρελλης, Παπαδόπουλος, Χωρίτης, Συμεωνίδης, Τριανταφυλλίδης (57’ Τζεμανάκης), Αμπελάς, Ροδίτης, Νίκας (75’ Αγγελίδης), Τριπολίτης (88’ Ismailan), Πρέτσι, Γουλόπουλος (57’ Κονίδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments