Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Επαναπροσλήφθηκαν όλοι οι συμβασιούχοι στη καθαριότητα

Επαναπροσλήφθηκαν όλοι οι συμβασιούχοι στη καθαριότητα

0
Dodekanisos

Σε επευφημίες και χειροκροτήματα ξέσπασαν οι συμβασιούχοι στην καθαριότητα, στο άκουσμα της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου, προχθές το βράδυ, να ανανεώσει τις συμβάσεις όλων των συμβασιούχων από την 1η Αυγούστου 2017 μέχρι και τις 31 Μαρτίου του 2018, οπότε και λήγουν.

Πρόκειται για περίπου 130 εργαζόμενους στην καθαριότητα που ο Δήμος είχε προσλάβει το 2015 και το 2016 και των οποίων τις συμβάσεις θα ανανεώσει, μετά τη νομοθετική ρύθμιση που κατέθεσε ο Υπουργός Εσωτερικών.

Τον ενθουσιασμό τους δεν    συμμερίστηκε  ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», κ. Τάκης Πότσος, ο οποίος δήλωσε ότι αυτές οι συμβάσεις που υπογράφονται αποτελούν στην ουσία ομηρία των εργαζομένων.

Ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Βαγγέλης Μανδρακός ανέφερε, ότι οι εργαζόμενοι θα εισπράξουν και τα δεδουλευμένα τους από τις 7 Ιουνίου  οπότε και έληξαν οι συμβάσεις τους, μέχρι και τα τέλη του προηγούμενου μήνα, αφού εργάστηκαν. Για το αν θα συνεχίσουν να εργάζονται μετά τη λήξη των νέων συμβάσεων, είιναι κάτι που δεν μπορεί να τους εγγυηθεί.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments