Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έπαιξε όσο χρειάστηκε, αύξησε τη διαφορά

Έπαιξε όσο χρειάστηκε, αύξησε τη διαφορά

0
Dodekanisos

Παίζοντας όσο χρειάζεται προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς, η Ρόδος επικράτησε με 2 – 0 του Απόλλωνα Καλυθιών στο Δημοτικό Στάδιο σε παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Οι γηπεδούχοι σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια δεν έβγαλαν πολλές φάσεις αλλά μπόρεσαν να μετατρέψουν σε γκολ τις ελάχιστες που τους παρουσιάστηκαν και να “καθαρίσουν” έτσι το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Σε αυτό το διάστημα πέτυχαν και τα δυο τους τέρματα. Στην επανάληψη ο Απόλλωνας ανέβηκε και έδειξε ορισμένα καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς πάντως να μπορέσει να γίνει απειλητικός.

Μόλις στο 5′ ο Costa με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1 – 0.
Στο 38′ μετά από εκτέλεση κόρνερ και προσωρινή κεφαλιά απόκρουση, ο Μπίσα με νέα κεφαλιά από κοντά “έγραψε” από κοντά το 2 – 0.

Δευτερόλεπτα νωρίτερα, ο Σουλάϊ κε κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία για τη Ρόδο.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανώλης Κυρίτσης (Κοκμότος, Σαρρής)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΡΟΔΟΣ: Κεφάλας, Καντιμοίρης, Γεωργίου, Σουλάϊ, Κρητικός, Τριχάκης, Ρίκκα (69′ Δημητριάδης), Κιοσέογλου (81′ Αμανατίδης), Costa, Τσουλάκος (80′ Καντιμοίρης), Μπίσα (86′ Νάκας)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Κουφάλης, Διακουράκης, Θεοδοσίου, Γεωργιάδης, Φλεβάρης, Χατζηκοσμάς, Μουχαρέμι (42′ Καντιμοίρης), Φωτεινής, Φυλακούρης (80′ Τάσος Σαββούλης), Κίτσος (66′ λ.τ. Τίμος Σαββούλης), Πέπα (71′ Ιντρίζι)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments