Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έπαιξε όσο χρειαζόταν ο Διαγόρας

Έπαιξε όσο χρειαζόταν ο Διαγόρας

0
diagoras orfeas
Dodekanisos

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Διαγόρας, ο οποίος επικράτησε με 2 – 1 του Αντίμαχου στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας (1ος όμιλος). Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 9’ με πλασέ του Καστρουνή μέσα από την μεγάλη περιοχή (1 – 0). Ο Αντίμαχος όμως αντέδρασε, έγινε πιο επιθετικός και έφθασε στο 24’ στην ισοφάριση (1 – 1) με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γ. Συνεσίου. Από εκεί και πέρα και έως το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, το παιχνίδι δεν είχε να προσφέρει και πολλές συγκινήσεις στους φιλάθλους. Στην επανάληψη όμως ο «γηραιός» μπήκε και πάλι πιο δυνατά και κατάφερε στο 47’ από τα έντεκα βήματα να σκοράρει με τον Ζουρούδη και να γίνει έτσι το 2 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Μαριέττα Φιλιππάκου (Μπερδεμπές, Μοσχάτος).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπεκιάρης, Πεταυράκης, Κουλούμπρης (46′ Μπαούρης), Μαΐλης, Λαμάι, Σαλαμαστράκης, Ξύπας, Επιφάνης, Καστρουνής (90′ Μιχάι), Παλάζης (71′ Ιμεραλιλάι), Ζουρούδης.
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιαούδης, Παπαδόπουλος, Συνεσίου Ν. (87′ Καλούδης), Συνεσίου Γ., Βακουφτσής, Καράλιαμης (62′ Χατζησεβαστός Χ.), Χατζησεβαστός Σ., Ζερβός (84′ Τσατσακλάς), Ζιιώγας, Σκαλέρης, Ατσαλάκης.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments