Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Έπαιξαν για τον μικρό Άγγελο Γκιώνη

Έπαιξαν για τον μικρό Άγγελο Γκιώνη

0
tenis roa
Dodekanisos

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργανώθηκε από όλους τους ομίλους και τις ακαδημίες τέννις του νησιού.
Από νωρίς το Σάββατο οι εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης στο Καρακόνερο γέμισαν παιδιά.
Οι μικροί αθλητές ξεχνώντας για μια ημέρα τον έντονο συναγωνισμό τους ενώθηκαν έφτιαξαν ομάδες των δύο ατόμων και αγωνίσθηκαν γνωρίζοντας ο,τι αυτή τη φορά δεν τους περιμένουν ούτε γυαλιστερά μετάλλια ούτε η δόξα του νικητή αλλά κάτι πολύ μεγαλύτερο.
Ο σκοπός ιερός και οι συμμετοχές που ξεπέρασαν τις εκατό στα παιδιά και κοντά στις εκατό στους ενήλικες έδειξαν ότι όλοι θέλουμε μια πιο ανθρώπινη κοινωνία που βοηθάει τον συνάνθρωπο και ότι ο καθένας μας μπορεί βοηθήσει αρκεί να του δοθεί η ευκαιρία για αυτό.
Οι αγώνες συνεχίστηκαν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ παράγοντες και προπονητές απο όλους τους ομίλους έδωσαν το παράδειγμα στα παιδιά με την παρουσία τους και την ενεργή συμμετοχή τους.
Ακόμα συγκινητικές οι συμμετοχές που έστειλαν μικροί και μεγάλοι αθλητές που δεν μπορούσαν να παραστούν στην εκδήλωση άλλα ήθελαν με κάθε τρόπο να συνεισφέρουν.
Ευχόμαστε μικροί και μεγάλοι να είμαστε υγιείς σε μία κοινωνία που οι μηχανισμοί της λειτουργούν, προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες για το υπέρτατο αγαθό για τον άνθρωπο που είναι η υγεία .
Μακάρι να μη χρειαζόταν να γίνει αυτό το τουρνουά όπως και όλες οι υπόλοιπες εκδηλώσεις και ευχόμαστε στον μικρό Άγγελο να γίνει σύντομα καλά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments