Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Επαφές με δύο ομάδες»

«Επαφές με δύο ομάδες»

0
kypriotis
Dodekanisos
Του Χρήστου Γρουίτση

Στο «στόχαστρο» δύο ομάδων βρίσκεται ήδη ο Μιχάλης Κυπριώτης, ο οποίος αποχώρησε, όπως είχε εδώ και καιρό είχε προαναγγείλει, από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Μασάρων μετά την επιτυχημένη σεζόν που είχε. Όπως ο ίδιος επιβεβαίωσε σε επικοινωνία που είχε μαζί του το News12.gr, εντός των προσεχών ημερών θα έχει τις πρώτες επαφές και συζητήσεις με τις ομάδες που επιθυμούν να τον κάνουν «δικό» τους:
«Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο, όμως έχουν ήδη γίνει οι πρώτες προσεγγίσεις από δύο ομάδες του νησιού μας. Πρόκειται για μια ομάδα της Α1 κατηγορίας και ακόμη μια της Α2, με τους ανθρώπους των οποίων θα έχω ραντεβού και θα συζητήσω για το ενδεχόμενο συνεργασίας μας, τις επόμενες ημέρες».
Όσον αφορά το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Διγενή, σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικούντες τον σύλλογο των Κοσκινού δεν έχουν προσεγγίσει ακόμη τον Μιχάλη Κυπριώτη αλλά όπως έχουμε ξαναγράψει βρίσκεται στα υπόψη τους και θα το κάνουν μόλις οριστικοποιηθεί και τυπικά το ότι ο Θόδωρας Σαχινίδης δεν θα παραμείνει στην πρώτη ομάδα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments