Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Εορταστικό μήνυμα Στράτου Καρίκη

Εορταστικό μήνυμα Στράτου Καρίκη

0
Dodekanisos

Οι άγιες μέρες των γιορτών ήρθαν γεμάτες μηνύματα, προσδοκίες και ευθύνη. Αποτελούν για όλους μας την απαρχή μια νέας μέρας και την αφετηρία μιας δημιουργικής πορείας. Μας καλούν να βρούμε ξανά το νόημα των Χριστουγέννων και να μοιραστούμε την προοπτική μιας νέας χρονιάς, μιας νέας δεκαετίας με τις προκλήσεις να προβάλλουν πιο έντονα στο σύγχρονο σκηνικό. Η αγάπη, η αλληλεγγύη, η συνεργασία, η προοπτική ενός καλύτερου κόσμου, το πανανθρώπινο μήνυμα της ειρήνης εξακολουθούν να γεμίζουν αυτές τις μέρες με ευχές και να αποτελούν το κίνητρο για να ανακαλύψουμε ξανά τις αρετές της ανθρωπιάς, της γενναιοδωρίας και της ανιδιοτέλειας.
Η ανάγκη να θέσουμε τις βάσεις μιας ελπιδοφόρας προοπτικής για τον τόπο μας σηματοδοτεί για όλους μας, ένα στοίχημα για νέες προσπάθειες στο στίβο της καθημερινότητας. Το οφείλουμε σε μας, στα παιδιά μας, στο μέλλον που έρχεται με οδηγό την δημιουργικότητα και την αισιοδοξία.
Εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές σε όλους σας, με υγεία, ευημερία και αγάπη και μια νέα σελίδα για τη Ρόδο μας. Μια σελίδα που όλοι θα κληθούμε να την γράψουμε πάνω στις αρχές της αλήθειας, της έντιμης συνεργασίας, της προοπτικής οτι η νέα χρονιά θα φέρει αυτά που αξίζουν στον όμορφο τόπο μας.
Χρόνια πολλά !

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments