Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Έντονη δυσαρέσκεια στον Ιβίσκο

Έντονη δυσαρέσκεια στον Ιβίσκο

0
iviskos
Dodekanisos

Με παίδες και έφηβους θα «κατέβει» ο Ιβίσκος στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Διαγόρα στο πλαίσιο του τοπικού ανδρικού πρωταθλήματος στο μπάσκετ. Η ομάδα της Ανάληψης με αυτό τον τρόπο θέλει να διαμαρτυρηθεί για το ότι ο «γηραιός» δεν έκανε αποδεκτό το αίτημα της αναβολής του αγώνα το οποίο έγινε λόγω προσωπικού προβλήματος του προπονητή της Παντελή Μισσού. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ζητήσαμε την αναβολή του αγώνα Γ.Σ. Διαγόρας- Α.Σ.Κ. Ιβίσκος, για την 4η αγωνιστική του ανδρικού πρωταθλήματος (όμιλος Ρόδου) καθαρά για προσωπικούς λόγους του προπονητή μας, ο οποίος για ένα σοβαρό θέμα υγείας θα πρέπει να βρίσκεται, αρχής γενομένης από σήμερα, εκτός Ρόδου για μία περίπου εβδομάδα. Από τη στιγμή που ορισμένοι δεν υπολογίζουν τον ανθρώπινο παράγοντα, θα είναι και υπεύθυνοι για τη διακωμώδηση του πρωταθλήματος. Ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος το λιγότερο που απαιτεί από τα αντίπαλα σωματεία είναι ο σεβασμός. Μιλώντας με τους εκπροσώπους της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου μας ενημέρωσαν πως ο Γ.Σ. Διαγόρας δεν συναινεί στην αναβολή και τη μετάθεση του αγώνα, κάνοντας μάλιστα υπόδειξη στη διοργανώτρια αρχή, να παρουσιαστούμε με το βοηθό του προπονητή μας. Η διοίκηση του Α.Σ.Κ. Ιβίσκος και οι αθλητές της ανδρικής ομάδας στηρίζοντας πλήρως τον προπονητή τους, αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Διαγόρα, στο οποίο θα πάρουν μέρος με την παιδική και την εφηβική ομάδα. Από δω και πέρα θα μας βρίσκεται μπροστά σας…
Με την ευκαιρία της σύγχυσης που έχει προκύψει θέλουμε να αναφέρουμε και κάποια πράγματα για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τους Αγίους Θεοδώρους Αρχαγγέλου. Αν αυτοί είναι οι φίλαθλοι που ζητάτε, οι οποίοι έβριζαν χυδαία τους αθλητές μας, πετούσαν μπουκάλια και ρολά στο παρκέ, προπηλάκιζαν τους διαιτητές με αποτέλεσμα να επηρεαστούν, να ξέρετε ότι μπορούμε και εμείς πιο εύκολα να δημιουργήσουμε τρομοκρατικό κλίμα, αλλά δεν θα το κάνουμε γιατί δεν ταιριάζει στο χώρο του μπάσκετ. Το πρωτάθλημα πρέπει να το πάρει αυτός που είναι καλύτερος στο παρκέ και όχι αυτός που είναι καλύτερος στις μεταγραφές και στις δημόσιες σχέσεις».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments