Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ενθουσιασμός στον Φοίβο για την μεταγραφή του Γεωργαλή στην ΑΕΚ

Ενθουσιασμός στον Φοίβο για την μεταγραφή του Γεωργαλή στην ΑΕΚ

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι ένα δικό του παιδί θα πάρει μεταγραφή για την Κ17 της ΑΕΚ, εξέδωσε ο Φοίβος Κρεμαστής. Πρόκειται για τον Γιάννη Γεωργαλή ο οποίος θα ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ο Γ. Σ Φοίβος Κρεμαστής εκφράζει τον ενθουσιασμό του για τον ποδοσφαιριστή του Γιάννη Γεωργαλή όπου την Δευτέρα 26/07 θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι για να ολοκληρώσει την μετακίνηση του από τον ΦΟΙΒΟ (συνεργαζόμενη ακαδημία) στην ομάδα Κ17 της ΠΑΕ ΑΕΚ.


Ο Γιάννης εδώ και 3 χρόνια από τότε που ήρθε στην ακαδημία του Φοίβου Κρεμαστής ξεχώρισε και μπήκε αμέσως στα «ραντάρ» της ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία όλο αυτό το διάστημα σε συνεργασία με τους προπονητές της Ακαδημίας και της ανδρικής ομάδας όπου ήταν μέλος ήταν ενήμερη για την εξέλιξη του.


Το τελευταίο διάστημα και πάντα σε συνεργασία με τους προπονητές του Φοίβου κλήθηκε 2 φορές στην Αθηνά στο προπονητικό Κέντρο της ΑΕΚ όπου και συμμετείχε στις προπονήσεις της Κ17 της κεντρικής Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ και με τις εμφανίσεις του κέρδισε μια θέση στο ροστερ.


Η ΠΑΕ ΑΕΚ με την συνεχή παρουσία της είτε με τις προγραμματισμένες επισκέψεις είτε με έκτακτες επισκέψεις του υπευθύνου ανάπτυξης του δικτύου κ. Κυριακίδη και του chief σκαουτερ κ. Ρούσσου δείχνουν ότι έχουν εστιάσει στην Ρόδο και κατ’ επέκταση σε όλα τα Δωδεκάνησα όπου τα «ματιά της» είναι η ακαδημία του ΦΟΙΒΟΥ.
Το μεγαλύτερο ποσοστό της επιτυχίας ανήκει στον Γιάννη που με την δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε με το σπαθί του να κερδίσει την θέση στο ροστερ.


Η ακαδημία του Φοίβου σε απόλυτη συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ και απλά παρείχε ένα ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ στο παίχτη που ήταν απαραίτητο για την εξέλιξη του, περιβάλλον μακριά από τοξικότητες που διάφοροι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν, περιβάλλον προστασίας του παιδιού από άτομα που δυστυχώς έχουν γίνει μόδα πλέον στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και εμπορεύονται τα όνειρα των παιδιών – Γονέων για μια λαμπρή καριέρα γεμάτη δόξα και χρήμα και σε πολλές περιπτώσεις αυτές οι ενέργειες σε συνδυασμό με την εφηβεία δυστυχώς δεν έχουν ευχάριστα αποτελέσματα. Ευτυχώς για την ακαδημία μας τέτοιοι Τύποι δεν πρόκειται ποτέ να περάσουν την είσοδο του γηπέδου ούτε σαν θεατές.

Τον δρόμο του Γιάννη θα ακολουθήσουν και αλλά παιδιά μιας και υπάρχουν θετικές αξιολογήσεις για αρκετά παιδιά της Ακαδημίας μας.


Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΙΑΛΥΣΟΣ που λόγω της καραντίνας που είχαμε στο τοπικό έδωσε μια θέση στο ράστερ στον Γιάννη για προπονήσεις προκειμένου να μην μείνει πίσω από πλευράς προπονήσεις και ευχόμαστε ολόψυχα τα δυο παιδιά του να έχουν ανάλογη κατάληξη γιατί πραγματικά το ροδιακό ποδόσφαιρο αξίζει τέτοιες διαδικασίες».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments