Αρχική Εκτός συνόρων Η καλύτερη εντεκάδα των ποδοσφαιριστών χωρίς ομάδα!

Η καλύτερη εντεκάδα των ποδοσφαιριστών χωρίς ομάδα!

1
Dodekanisos

Η μεταγραφική περίοδος μπορεί να πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος της, πολλοί ποδοσφαιριστές, όμως, δεν έχουν βρει ποδοσφαιρικό καταφύγιο. Εμείς συλλέξαμε τους κορυφαίους ελευθέρους που κυκλοφορούν στην αγορά, δημιουργήσαμε μια εντεκάδα ελεύθερων παικτών και σας την παρουσιάζουμε. Ο σχηματισμός είναι το κλασικό 4-4-2. Κάποιοι εξ αυτών θα ταίριαζαν γάντι σε ελληνικές ομάδες.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Σέρτζιο Ρομέρο- Τερματοφύλακας

Ο πρώην τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχώρησε από τον αγγλικό σύλλογο αναζητώντας αγωνιστικό χρόνο. Με τους Ντε Χέα, Χέντερσον και την έλευση του Χίτον, ο Αργεντίνος κίπερ θεωρούνταν κάτι παραπάνω από περιττός. Μπορεί από το 2015 έως σήμερα να κατέγραψε μόλις 7 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ σίγουρα, όμως, θα αποτελούσε μια χρήσιμη λύση κάτω από τα γκολποστ κάποιας  ομάδας.

 

Αλέξανδρος Κατράνης- Αριστερό Μπακ

Ο πρώτος και μοναδικός Έλληνας της συγκεκριμένης εντεκάδας. Ο αριστερός μπακ της Σεντ Ετιέν αν και έκανε μερικές αξιόλογες εμφανίσεις ως δανεικός στην Χάτιασπορ, δεν έπεισε τον γαλλικό σύλλογο. Πλέον στα 23 του, αναζητεί το επόμενο βήμα στην καριέρα του, με την επιστροφή στα πάτρια εδάφη να μοιάζει καλή επιλογή.

Ζερόμ Μπόατενγκ-Στόπερ

Έπειτα από χρόνια στην Γερμανία αφέθηκε ελεύθερος από την Μπάγιερν. Ωστόσο εξακολουθεί να προπονείται εκεί, μετά από μια εξαιρετική χειρονομία των Βαυαρών. Μέχρι πέρυσι τον είχε στο στόχαστρο η Παρί. Μένει να δούμε που θα καταλήξει πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Νταβίντ Λουίζ-Στόπερ

Του ασκήθηκε έντονη κριτική στην τελευταία του σεζόν στους Γκάνερς, με τον ίδιο να βάζει στην θέση του τον Κάραχερ αναφορικά με τους τίτλους που έχει κερδίσει. Μετά από ένα πλούσιο βιογραφικό σε Τσέλσι, Παρί και Άρσεναλ, ο Βραζιλιάνος στόπερ ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Για να μπει πάντως στην δικιά μας εντεκάδα, έφαγε (ξανά) την θέση του Μουστάφι.

Νικόλα Μακσίμοβιτς-Δεξί Μπακ

Ο πιο ακριβός ελεύθερος παίκτης έως τώρα. 10 εκατομμύρια η αξία του. Ο Σέρβος αμυντικός, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στην Κύπρο με τον Απόλλων Λεμεσσού, δεν ανανέωσε με την Νάπολι αν και αγωνίστηκε τακτικά μέσα στην σεζόν. Η κύρια θέση του είναι στο κέντρο της άμυνας, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στα δεξιά. Θα είναι ανήκουστο να μην βρει ομάδα μέχρι τον Σεπτέμβρη.

Ναμπίλ Μπενταλέμπ-Κεντρικός Μέσος

Το 2017 τον απέκτησε η Σάλκε από την Τότεναμ για 19 εκατομμύρια ευρώ. Φέτος, αγωνίστηκε σε μόλις 10 παιχνίδια με τους βασιλικούς Μπλε που εν τέλει υποβιβάστηκαν από την Μπουντεσλίγκα. Τον τελευταίο καιρό φημολογείται ότι η Τζένοα ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Τζακ Γουίλσιρ-Κεντρικός Μέσος

Το next big thing της Άρσεναλ δεν είχε την κατάληξη που περίμενε. Οι συνεχείς τραυματισμοί και το κακό συνήθειο του τσιγάρου συνέβαλλαν σημαντικά στην κάθοδο της καριέρας του. Ωστόσο δεν έλειψε ποτέ από την Πρέμιερ Λιγκ, για λογαριαμό της Γουέστ Χαμ και της Μπόρνμουθ. Ο υποβιβασμός της τελευταίας σφράγισε και την αποχώρηση του από την ομάδα. Μένει να δούμε αν θα εγκαταλείψει στα 29 του την Αγγλία προκειμένου να βρει χρόνο παιχνιδιού.

Φρανκ Ριμπερί-Αριστερό Εξτρέμ

Είναι 38 χρονών κι όπως φαίνεται λατρεύει το ποδόσφαιρο στο υψηλό επίπεδο. Μετά από μια διετία στην Φιορεντίνα, ο Γάλλος βετεράνος συνεχίζει κανονικά την καριέρα του, κάνοντας κι αυτό εντατικές στο προπονητικό κέντρο της Μπάγιερν.

Μάρκο Μαρίν-Μεσοεπιθετικός

Παλιός γνώριμος από την θητεία του στον Ολυμπιακό. Ο γυρολόγος πολυθεσίτης εγκατέλειψε πρόσφατα την Σαουδική Αραβία αναζητώντας τον επόμενο προορισμό του. Μετά το τουρ του σε Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Βέλγιο, Τουρκία, Ελλάδα και Σερβία σίγουρα δεν θα δυσκολευτεί να βρει καινούργιο κλαμπ. Οπουδήποτε! Μπαίνει σίγουρα στην εντεκάδα ελεύθερων παικτών.

 

Λούκας Πέρεθ-Δεξιός Εξτρέμ

Κι εδώ έχουμε άρωμα Ελλάδας. Ο Ισπανός επιθετικός τον οποίο γνωρίσαμε με την φανέλα του ΠΑΟΚ, μόλις έσπασε το συμβόλαιο του με την Αλαβές. Μάλιστα βρέθηκε στον πάγκο στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ρεπορτάζ αναφέρουν επιστροφή στην παλιά του αγάπη, Ράγιο Βαγιεκάνο, που επέστρεψε στην Λα Λίγκα.

Κάρλος Τέβεζ-Σέντερ Φορ

Η επιλογή του επιθετικού ήταν η πιο δύσκολη από όλλες, καθώς υπάρχουν πολλοί συμμετέχοντες. Ντάνιελ Στάριτζ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, Βάλερι Ζερμέν. Η θέση, βέβαια, δικαιωματικά ανήκει στον θρυλικό Κάρλος Τέβεζ. Πρόσφατα έκλεισε το κεφάλαιο Μπόκα Τζούνιορς για τον 38χρονο ποδοσφαιριστή. Σε δηλώσεις του ίδιου, αν και νιώθει πολύ καλά, έβλεπε ότι δεν μπορούσε να δώσει το 120% στην ομάδα της καρδιάς του. Δεν έχει πρόθεση ακόμα να κρεμάσει τα παπούτσια του, καθώς μπορεί σε τρεις μήνες να θέλει να παίξει μπάλα ξανά, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αν σας άρεσε η εντεκάδα ελεύθερων παικτών, για περισσότερα παρόμοια άρθρα πατήστε ΕΔΩ!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments