Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Εντατικοποιούνται οι προετοιμασίες

Εντατικοποιούνται οι προετοιμασίες

0
logo_news12
Dodekanisos

Εντατικοποιούνται σε όλα τα επίπεδα οι προετοιμασίες του 1ου διασυλλογικού αγώνα Σκοποβολής Αεροβόλων όπλων που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας 23 & 24 του μήνα από τον ο Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ.
Οι προετοιμασίες για τον αγώνα στα ολυμπιακά αγωνίσματα των Αεροβόλων όπλων, Πιστόλια και Τουφέκια για άνδρες, γυναίκες εφήβους και νεανίδες συνεχίζονται με τις όλο και αυξανόμενες προπονήσεις των σκοπευτών του νησιού μας και με τις εργασίες στην εγκατάσταση να εντατικοποιούνται. Οι απαραίτητες προσκλήσεις και η προκήρυξη έχουν σταλεί στα σωματεία που καλλιεργούν το άθλημα στην Ελλάδα όπως και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες.
Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σκοπευτήριο Αεροβόλων όπλων της οδού Καποδιστρίου, στην περιοχή Κοβα, στις 23 και 24 Οκτωβρίου και με μια ημέρα επίσημων προπονήσεων, την 22α του μήνα. Είναι αγώνας Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και ΑμεΑ με Τουφέκια και Πιστόλια. Είναι ο πρώτος εθνικός αγώνας που γίνεται από το 2007 και μάλιστα Α’ κατηγορίας γεγονός που έχει να κάνει με το επίπεδο του σκοπευτηρίου το οποίο θεωρείται από την ομοσπονδία υψηλού επιπέδου γι’ αυτό και το κατατάσσει στην κορυφαία Α’ κατηγορία. Είναι ενταγμένος στο πρόγραμμα αγώνων της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και αποτελεί κριτήριο για την συγκρότηση της ομάδας των επίλεκτων και της εθνικής ομάδας. Θα υπάρχει άνετος χώρος για 50 θέσεις θεατών, προκειμένου να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την διοργάνωση, του νέου αυτού αθλήματος όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας και ιδιαίτερα νέοι. Θα διαμορφωθούν και σημεία δημοσιογράφων & τηλεοπτικής λήψης για να εξασφαλιστούν καλές μαγνητοσκοπήσεις από τα τοπικά κανάλια.
Απομένουν 7 ημέρες για την διοργάνωση αυτή που έχει όλα τα εχέγγυα για να καθιερωθεί και να μεγαλώσει. Κάτι τέτοιο θα καθιστούσε τη Ρόδο ως «Κέντρο Σκοποβολής», αξιοποιώντας αυτή τη τόσο σημαντική κληρονομιά που άφησε η διοργάνωση των Αγώνων Νήσων το 2007.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments