Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Εντατικοί ρυθμοί

Εντατικοί ρυθμοί

0
kolossos_ilisiakos3
Dodekanisos
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΒΑΠ Κολοσσού για το παιχνίδι της Α’ φάσης των play offs με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, το προσεχές Σάββατο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (17.00′, ΕΤ1). Η ομάδα της Ρόδου προπονείται καθημερινά από την περασμένη Δευτέρα για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» τους οποίους συναντά και πάλι στα προημιτελικά του πρωταθλήματος όπως και τη σεζόν ’08-’09.
Οι «θαλασσί» του Γιάννη Σφαιρόπουλου θέλουν να απολαύσουν την τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή τους στα play offs δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Αυτό είναι και το μήνυμα που μεταφέρει στους φιλάθλους του ΒΑΠ Κολοσσού ο Τζάρεντ Τζόρνταν μέσω από το kolossosbc.gr: «Θέλαμε πάρα πολύ να μπούμε στα play offs. Ήταν ο επιθυμητός στόχος μας, και τον πετύχαμε. Αυτό μας έκανε όλους πολύ χαρούμενους. Γνωρίζω από τα παιδιά ότι η ομάδα το έχει καταφέρει και τις δύο προηγούμενες χρονιές της και πως είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για έναν σύλλογο της περιφέρειας να το κατορθώνει και για τρίτη χρονιά. Σίγουρα, κάνοντας ταμείο με τη λήξη της κανονικής περιόδου, διαπιστώνουμε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάει ακόμη καλύτερα στην τελική μας κατάταξη, να έχουμε τερματίσει σε υψηλότερη θέση. Όμως είμαστε ικανοποιημένοι και από το μπάσκετ που παίξαμε και από τα αποτελέσματα που φέραμε. Εντάξει, εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Φτάνει να είμαστε υγιείς.
Τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολα αλλά θα παίξουμε χωρίς άγχος, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε κι αυτήν τη φορά και να απολαύσουμε τη συμμετοχή μας στις οχτώ καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος».
Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αντίχειρα (από το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου) και προπονείται κανονικά ενώ, αντίθετα, ο Αντώνης Ασημακόπουλος δεν φαίνεται να προλαβαίνει τις αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης. Ο αρχηγός του ΒΑΠ Κολοσσού τραυματίστηκε στο γόνατο στο 2ο δεκάλεπτο του αγώνα με τον Ηλυσιακό, υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν οστικό οίδημα.

πηγή: www.kolossosbc.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments