Αρχική Videos Ένταση στο Barclays Center, διαδήλωσαν υπέρ του Kyrie Irving

Ένταση στο Barclays Center, διαδήλωσαν υπέρ του Kyrie Irving

0
Dodekanisos

Σε δύσκολη θέση βρέθηκαν την Κυριακή οι υπεύθυνοι του κλειστού γηπέδου μπάσκετ στο Brooklyn! Και αυτό διότι κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν έναν σημαντικό αριθμό φιλάθλων των Brooklyn Nets οι οποίοι διαδήλωσαν υπέρ του Kyrie Irving. Ο παίκτης όπως είναι γνωστό έχει αποκλειστεί από τους αγώνες της ομάδας καθώς έχει δηλώσει πως δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί. Πολλοί φίλοι της ομάδας συγκεντρώθηκε έξω από το γήπεδο ζητώντας από την ομάδα τους να επιτρέψει στον παίκτη να αγωνιστεί. Κρατούσαν ταμπέλες που έγραφαν μεταξύ άλλων «Σταθείτε με τον Kyrie» και «άστε τον Kyrie να παίξει».

 

Κάποια στιγμή η κατάσταση έδειχνε να ξεφεύγει όταν ορισμένοι «έσπασαν» τα οδοφράγματα και κινήθηκαν προς τον εσωτερικό χώρο του γηπέδου. Το προσωπικό ασφαλείας τελικά έθεσε τις διαδηλώσεις υπό έλεγχο και συνέχισε να επιτρέπει στους οπαδούς με εισιτήρια να εισέλθουν στο κτίριο.

 

«Επέλεξα να είμαι ανεμβολίαστος και αυτή ήταν η επιλογή μου», εξήγησε πρόσφατα ο Irving στο Instagram Live. «Και θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε αυτή την επιλογή και θα συνεχίσω να παραμένω σε φόρμα, να είμαι έτοιμος να παίξω».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments