Ένταση με τον Γιαννακό, “ντροπή να φιμώνεται ο αγώνας των υγειονομικών!”

Για φίμωση καταγγέλει τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννακό το Σωματείο Υγειονομικών Υπέρ της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας (ΣΥΔΕ). Και αυτό διότι κατά την διάρκεια της πανυγειονομικής κινητοποίησης και όταν πήρε το λόγο ο πρόεδρος του Σωματείου Ζήσης Δεληχάς, ο κ. Γιαννακός ζήτησε από τον ηχολήπτη να του κλείσει τον ήχο. Όλη η ανακοίνωση του ΣΥΔΕ αναφέρει τα ακόλουθα:

«Σήμερα (σ.σ. χθες) στην πανυγειονομική κινητοποίηση το σωματείο ΣΥΔΕ και οι υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας, συνταχθήκαμε από το “δικό μας” πάρκο Ελευθερίας  στην πορεία προς το Σύνταγμα και τη Βουλή, με το πολυπληθέστερο μπλοκ συμμετοχής, τον δυναμικότερο αγωνιστικό παλμό και τα ευρηματικότερα  συνθήματα ώστε να διατρανώσουμε μαζί με όλους τους συναδέλφους την εναντίωση μας στην υποβάθμιση και ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ. Η συμβολή μας, σε όλη τη διάρκεια της πορείας, ήταν καθοριστική για την επιτυχία της.

Τερματίζοντας όμως στο Υπουργείο Υγείας ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, του δευτεροβάθμιου συνδικαλιστικού μας οργάνου, ενώ έδωσε το λόγο σε όλους τους εκπροσώπους των σωματείων που βρισκόταν εκεί και τους ζητούσε να πάρουν το μικρόφωνο, αρνήθηκε να μας δώσει το λόγο.  Όταν ο πρόεδρος κ. Ζήσης Δεληχάς κατά την αποχώρηση του κ. Γιαννακού, πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να μιλάει, εκείνος κατευθύνθηκε έξαλλος στον ηχολήπτη και του ζήτησε να κλείσει τον ήχο. Πρόκειται για απαράδεκτη προσπάθεια φίμωσης, επιλεκτικά μόνο προς το δικό μας σωματείο. Φυσικά πήρε την άμεση απάντησή του όπως θα δείτε και στα παρακάτω βίντεο και προς τιμήν τους υπήρξαν  εκπρόσωποι παρατάξεων της μειοψηφίας της ΠΟΕΔΗΝ, που καταδίκασαν την ίδια στιγμή την άθλια και απαράδεκτη συμπεριφορά του κ. Γιαννακού. Θα είμαστε εκεί και θα αρθρώνουμε λόγο κ. πρόεδρε της ΠΟΕΔΗΝ, καλύτερα να το συνηθίσετε.  Επειδή λοιπόν σήμερα, αποκαλέσατε φασίστες κάποιους από εμάς, αποδείξατε πανηγυρικά μπροστά σε όλο τον κόσμο και σε όλους τους συναδέλφους ποιος είναι ο φασίστας τελικά. Εκτεθήκατε κ. πρόεδρε. Ανεπανόρθωτα!!! Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο δρόμο και στον αγώνα μαζί με όλους τους συναδέλφους” ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΝΑ ΣΏΣΟΥΜΕ ΤΟ Ε.Σ.Ύ”.

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments