Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ένταση και αστυνομία στ’ Αφάντου

Ένταση και αστυνομία στ’ Αφάντου

0
afantou kerkida
Dodekanisos

Επεισοδιακό ήταν το σημερινό εξ’ αναβολής παιχνίδι του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας ανάμεσα στον Άγιο Λουκά Αφάντου και την Ασπίδα Σαλάκου το οποίο τελείωσε ισόπαλο με σκορ 2 – 2. Μετά το τέλος, ο ποδοσφαιριστής Λαγός των φιλοξενούμενων έκανε χειρονομία απευθυνόμενος προς την εξέδρα με αποτέλεσμα να εξαγριωθούν αρκετοί από τους φίλους των γηπεδούχων και να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο. Μέσα σε δευτερόλεπτα η ένταση γενικεύτηκε ενώ χρειάστηκε να κληθεί και η αστυνομία για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Άγιος Λουκάς προηγήθηκε με γκολ των Σπανού και Ντιαρά ενώ η Ασπίδα σκόραρε με τους Καραβόλια και Γρηγοριάδη. Ο διαιτητής Αντώνης Παπαβασιλείου απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τους Λαθούρη και Σπανό στο 57’ γιατί συνεπλάκησαν καθώς και τον Γρηγοριάδη γιατί απώθησε αντίπαλο.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Καλανδράνης, Λυριστής, Χατζηαντώνης, Λευτέρης Καλογήρου, Χρήστος Καλογήρου, Καππάκας, Νικολής, Ντιαρά, Κανέλος, Σπανός, Φλεβάρης (70’ Αθηναίος)
ΑΣΠΙΔΑ: Λιάνι, Καϊμαξής, Χατζηκυριάκος, Λαγός, Καραβόλιας, Γρηγοριάδης, Τσουκαλάς, Λαθούρης, Πολυχρόνης (63’ Καρασάββας), Χατζησάββας (50’ Παπαθεοδώρου), Θαρρενός (80’ Παπαχριστοδούλου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments