Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ “Ενοχλεί ο Κολοσσός”

“Ενοχλεί ο Κολοσσός”

0
kafkis_fasi
Dodekanisos
Ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στις προσπάθειες κάποιων να εμπλέξουν την ομάδα σε διάφορα «περίεργα» σενάρια, εξέδωσε πριν από λίγο η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός. Αναλυτικά η ανακοίνωση των «θαλασσί»:
«Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε προσπάθειες ώστε να εμπλακεί η ΚΑΕ ΒΑΠ ΚΟΛΟΣΣΟΣ σε σενάρια ξένα προς την ιστορία, το ήθος αλλά και την δυναμική που έχει αναπτύξει η ομάδα μας στο αθλητικό γίγνεσθαι της χώρας μας.
Πληροφορούμε λοιπόν οποιονδήποτε προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα για δικούς του λόγους, ότι κάθε προσπάθεια εμπλοκής της ΚΑΕ ΒΑΠ ΚΟΛΟΣΣΟΣ σε διάφορα σενάρια, θα πέσει στο κενό.
Η Ομάδα μας κοσμεί με την παρουσία της το Ελληνικό Μπάσκετ και αυτό το έχει κατακτήσει με κόπους, θυσίες και προπαντός με αγνή αγάπη προς τον αθλητισμό και τα ευγενή ιδανικά που εκπροσωπεί.
Ίσως ενοχλεί ότι μία ομάδα από την περιφέρεια και την πιο μακρινή γωνιά της Ελλάδας έχει καταφέρει τόσα πολλά, και μέσα από αντιξοότητες και δυσκολίες να συμμετέχει τα τελευταία χρόνια στα play offs του Πρωταθλήματος, αποκτώντας κύρος και δυναμική.
Η ΚΑΕ ΒΑΠ ΚΟΛΟΣΣΟΣ θα συνεχίσει να αγωνίζεται με σθένος, για ακόμη ψηλότερα….»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments